Poszukuje auta średnio-dużego (max ok 4,60m bo tyle w garaż wejdzie). Raczej sedan lub hatchback. Silnik dieslowski tak ponad 110 KM. Ważne by była to udana jednostka zwłaszcza jeśli chodzi o niezawodność. Dla przykładu podam może takich moich faworytów cichych, a mianowicie Audi A4, VW Bora i Volvo S40.
Proszę o propozycje i opinie. Jestem otwarty a i może czegoś ciekawego się dowiem. Z góry dzięki i Pozdrawiam Darek
Dzisiaj jak to ostatni zwykłem robić przeglądam oferty. Znalazłem 3 które mnie w jakimś stopniu zaciekawiły. Wdzięczny będe za ich zopiniowanie. Z góry dziękuje
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] zaskakuje mnie tu dość niska cena, silnik spory i mocny(nawet przewyższający moje potrzeby). Chciałbym szczególnie opinii na temat jego niezawodności i spalania
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] wersja po chiptuningu, czego mogę się spodziwać
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
był jeszcze przed chwilą focus z 2006r 2.0 136KM ale się zmył, ale też jestem ciekaw opinii na jego temat
Ja to bym uderzal w volvo s60 badz to s40 jak wolisz wyeksploatowane pojazdy ze stajni VAG odpuscilbym sobie, chyba ze znajdziesz cos zadbanego:) zycze powodzenia.
Odcinkowy pomiar prędkości i jazda z przepisową prędkością Odcinkowy pomiar prędkości to jeden ze skutecznych sposobów na to, by skłonić kierowców do jazdy z przepisową prędkością. W Polsce system kamer monitorujących średnią prędkość działa od 2015 roku. Z badań przeprowadzonych ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.