Szukam czegoś do 10 tyś, najlepiej audi, podlaskie

05 Cze 2018, 21:50

Witam, szukam auta do 10tyś i chciałbym prosić was o pomoc. Najbardziej interesuje mnie a4 b5 z gazem 1.8 albo 1.6. Mam kilka upatrzonych i proszę o ocenę:
[link wygasł]
[link do oferty na Olx wygasł]
[link wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

A może coś innego niż audi do 10tyś?
Najbardziej zależy mi na jak najmniejszej awaryjności auta i ekonomicznej jeździe. Pozdrawiam
mateusz1167
Nowicjusz

Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: toyota corolla
Paliwo: Benzyna

05 Cze 2018, 21:57

1) Audi A4 z 1,6 ledwo jedzie - lepiej chyba szukać Octavii mk1
2) zdecyduj się jakiego modelu szukasz bo A4 B5 a B6 to jednak spora różnica
3) A4 w cenie Fiata SC raczej nie znajdziesz i to sprowadzonego pół roku temu albo niecały rok - także takie tematy odpuść
4) A4 B5 za 10 tys to praktycznie pomyślałbym o 1,8T fajna dynamika, też dobry do lpg i coś jeszcze dzisiaj znaczy w tej wersji.

A potrzebujesz aż tak wielkiego auta? Pamiętaj o drogim zawieszeniu które ostro rujnuje kieszeń.
Nie wystarczy Ci A3 8L? Albo chociażby Octavia1?
Pionek
Stały forumowicz

Auto: Honda Accord / VW Scirocco
Silnik: 1,4 TSI 122@150
Typ: Sport/Coupe
Skrzynia biegów: Manualna

05 Cze 2018, 22:02

A3 8L mam 3 drzwiowe i jest za małe w dodatku juz troche zjechane i nie warto chyba inwestować. a4 b6 tez mi się podoba jesli znajde w dobrej cenie :P
[link do oferty na Olx wygasł] - te najbardziej mnie interesuje z powodu nowego gazu na gwarancji, a wolę chyba silnik 1.8 bez turbiny żeby nie mieć z nią kłopotów
A co powiesz o tym zielonym? świeżo ściągnięty z niemiec, ale chciałym gaz dołożyc to wyjdzie 10tyś i kupiony od turasa, wygląda jak nowy bo byłem oglądać ale aż za ładnie to wygląda.
mateusz1167
Nowicjusz

05 Cze 2018, 22:17

Ten zielony to ulep, za 3500 Audi A4?? Do tego 1,6 to będziesz miał osiągi jak w Seicento 900 a koszty napraw 4x większe.
Nim gaz załozysz to pewnie wyremontujesz silnik.

Poszukaj jakiego ładnego A4 B5 1,8T za ok 11 tys i tyle, nie szukaj od handlarzy bo to będą skarbonki na lata.
W tych autach jak coś pada to idziesz w tysiące bo samo zawieszenie to 2 tys zł.
Pionek
Stały forumowicz

Auto: Honda Accord / VW Scirocco
Silnik: 1,4 TSI 122@150
Skrzynia biegów: Manualna

05 Cze 2018, 22:26

Serio A4 za 3500zł? Nie chcę nawet wiedzieć jaki to gruz.. :roll:

mateusz1167 napisał(a):wygląda jak nowy bo byłem oglądać ale aż za ładnie to wygląda.

Byłeś sam czy z kimś ogarniętym? Bo ja tam widze przód po dzwonie i auto podpicowane na handel.. poza tym sam się zastanów za ile ktoś to wyrwał za granicą żeby opłacało mu się to sprowadzić i jeszcze na tym zarobić.. 400-500euro max a takie A4 nawet w Niemczech chodzą sporo drożej..

Srebrna A4 bardzo ładna ale ma je zaledwie pół roku i już sprzedaje? Do tego sporo wyświetleń więc coś jest na rzeczy..
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

06 Cze 2018, 05:15

Sprzedaje bo kupił a4b7, dziś pojade zobacze co i jak z tą srebrną za 9800. Może ktoś poleci inny samochód w tej cenie który będzie ekonomiczny?
mateusz1167
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Legalizacja gaśnicy potrzebna czy nie?
    Wprowadzono mi pewien mętlik w głowie. Niedawno zostałem zatrzymany do rutynowej kontroli drogowej. Policjant kazał mi pokazać gaśnice. Oczywiście na gaśnice nie mam legalizacji bo się skończyła, a zapomniałem zrobić. Policjant ...

06 Cze 2018, 10:41

Mi się to i tak kupy nie trzyma ale jak masz niedaleko to możesz obejrzeć.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

06 Cze 2018, 10:58

mateusz1167 napisał(a):A może coś innego niż audi do 10tyś?
Najbardziej zależy mi na jak najmniejszej awaryjności auta i ekonomicznej jeździe. Pozdrawiam

A co ma wspólnego z ekonomią kupowanie starego auta marki premium z 16toma wahaczami do jazdy po drogach Podlasia ??
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota

06 Cze 2018, 13:17

To co polecisz ekonomicznego do tej kwoty?
mateusz1167
Nowicjusz

06 Cze 2018, 21:01

Może?
https://a4-klub.pl/offers/offer/5172-a4 ... -sprzedam/
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
mateusz1167
Nowicjusz

06 Cze 2018, 22:09

1.Bardzo ciekawe ogłoszenie :ok:
2.FSI odpuść,zbyt awaryjne..
Barol
Awatar użytkownika