oj co ja bym bez was zrobil czyli ten komis w dobieszowicach omijac szerokim łukiem ? a taka honda ? [link do oferty na Olx wygasł] lub ten golf ? [link do oferty na Olx wygasł]
A może Corollę? @ miechy temu jak szukałem auta to było ich mnóstwo w gazie po 2-2,5k. Za 3k już byś miał pewnie w dobrym stanie ze wszystkimi papierami.
Kiedy kierowca może używać świateł awaryjnych? W jakich okolicznościach kierowca może używać świateł awaryjnych: postój z powodu uszkodzenia pojazdu lub wypadku. Włączanie tych świateł, gdy chcemy zatrzymać się w miejscu niedozwolonym jest niezgodne z obowiązującymi ...
NISSAN NV200 LONDON TAXI Nissan przedstawił śmiałą, przyszłościową wizję londyńskiej taksówki - model NV200 London Taxi - skierowaną do 300 tysięcy codziennych użytkowników tego środka transportu. NV200 London Taxi emituje zdecydowaniem ...
Skup aut FOKUS bym odpuścił, poczytaj o nich w necie. Same złomy tam mają i do tego nie kryją się z tym. Kiedyś tam byłem bo przejeżdżałem i dokładali ćwiartkę do Golfa IV.. Tydzień po był wystawiony jako bezwypadek za 5k..
astra fajna ale troche daleko. bo za zawierciem. jakies inne propozycje ? pozatym gosciunie wie sam jaki ma gaz 1 czy 2 generacji. kupił taki 6 lat a butla konczy sie w przyszlym roku.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.