Szukam dobrego serwisu Toyoty nieautoryzowanego w WARSZAWIE.
Najchetniej okolice Brodna, Targowka, Zacisza.
Musze wymienic klocki w Yarisce a w serwisie Toyoty razem z klockami ponad 300 pln.
Witam, może teraz ktoś wie... czeka mnie wymiana amortyzatorów, a może i innych części związanych z zawieszeniem, a w Toyocie policzą sobie za to jak za używanego lanosa w dobrym stanie :/ Jeśli ktoś zna jakiś godny polecenia serwis japońskich samochodów w Warszawie lub niedalekich okolicach, byłbym naprawdę zobowiązany
Również polecam warsztat Lemon Car na ul. Makowskie 13a, specjalizują się w Toyocie. Naprawiam tam swoją Avensis d4d 2007r. Serwis polecił mi kolega co również jeździ Toyotą. Ceny za usługi na naprawdę dobrym poziomie. Więcej niż połowę taniej niż w ASO. tel. 664 244 417.
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
[C] Almera N16 1,8 / Megane II 1,6 / Toledo II 1,8 / S40 I 1,8 Podstawowe kryteria zestawienia: - sedan segmentu C - silnik benzynowy o mocy ok. 120KM - manualna skrzynia biegów - modele z okolic 2003 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Nissan Almera N16 1,8 - 116KM - Renault ...
ForumSamochodowe.pl ForumSamochodowe.pl istnieje od 2006 roku. Aktywnie współpracujemy z firmami które organizują wszelkiego rodzaju eventy motoryzacyjne. Często można nas spotkać na wyśigach na 1/4 mili oraz na targach motoryzacyjnych którym patronujemy.
Trzask - Bogdan Woszczerowicz Firma TRZASK - Bogdan Woszczerowicz działa od 1993 roku i od początku wykonuje "ultrabond" naprawy szyb samochodowych (klejenie szyb samochodowych). Stosowana przeze mnie amerykańska technologia Ultra B-O-N-D Inc. (licencja nr 441) pozwala reperow ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.