Szukam dobrego serwisu Toyoty nieautoryzowanego w WARSZAWIE

03 Lis 2006, 16:46

Szukam dobrego serwisu Toyoty nieautoryzowanego w WARSZAWIE.
Najchetniej okolice Brodna, Targowka, Zacisza.
Musze wymienic klocki w Yarisce a w serwisie Toyoty razem z klockami ponad 300 pln. :D :D :lol:
kgkrzysztof
Nowicjusz

30 Kwi 2008, 21:46

Witam, może teraz ktoś wie... czeka mnie wymiana amortyzatorów, a może i innych części związanych z zawieszeniem, a w Toyocie policzą sobie za to jak za używanego lanosa w dobrym stanie :/ Jeśli ktoś zna jakiś godny polecenia serwis japońskich samochodów w Warszawie lub niedalekich okolicach, byłbym naprawdę zobowiązany :)
wariat
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa

24 Maj 2008, 21:46

zapraszam [email widoczny po zalogowaniu]
Zbychoo
Nowicjusz

06 Lut 2011, 11:53

Polecam warsztat na ulicy makowskiej. Robią szybko sprawnie i niedrogo. Serwisuje u nich 3 toyoty i jestem bardzo zadowolony. Tel 600311687
jedrek111
Nowicjusz

Miejscowość: warszawa

21 Lis 2011, 23:21

Również polecam warsztat Lemon Car na ul. Makowskie 13a, specjalizują się w Toyocie. Naprawiam tam swoją Avensis d4d 2007r. Serwis polecił mi kolega co również jeździ Toyotą. Ceny za usługi na naprawdę dobrym poziomie. Więcej niż połowę taniej niż w ASO. tel. 664 244 417.
burdygal
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 01 1996
Auto: Avensis d4d T25
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...