Szukam dobrej kamerki samochodowej z nagrywaniem przód/tył

21 Cze 2018, 16:06

Witam od paru dni szukam dobrej kamerki samochodowej ale nie moge nic ciekawego kupic bo nie spełnia wymagań aby miała funkcje
: nagrywanie w nocy
przód/tył (2 kamery)
nagrywanie na parkingu (zeby sie właczyła na 1min itp nawet jak przejdzie kot itp

DO 200 zł

Ktoś coś pozdrawiam :)
joneq11
Obserwowany

Prawo jazdy: 19 12 1990
Przebieg/rok: 28tys. km
Auto: Golf

21 Cze 2018, 17:28

Ja myślę ze w tej cenie nie znajdziesz nic godnego polecenia z nagrywaniem tylko na przód a co dopiero mówić o nagrywaniu przód i tył. nawet nie wiem czy z najtańszych kamer jest jakaś która by spełniała twoje wymagania ale chyba nie ma wiec musisz zaktualizować swoje preferencje lub budżet który będzie bardziej racjonalny do twoich założeń.
Wtedy będziemy mogli ci pomóc jakoś w wyborze.
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!

10 Sie 2018, 15:47

MOze ktos jeszcze cena moze byc wyższa
joneq12
Nowicjusz

28 Sie 2018, 22:32

Funkcje będzie miała prawie każda, cena do aktualizacji. Mój typ Mikavi PQ3, jedna z lepszych kamer ostatnio. Masz tam wszystko czego potrzebujesz plus kamera na tył. Jak będziesz szukał to sprawdź sobie po specyfikacji na jakich podzespołach są dane kamery (matryca, procesor, obiektyw). I porównaj także opinię o tych podzespołach.
lotek33
Aktywny

Zdjęcia: 3
Auto: vw golf 3
Silnik: 1.6
Paliwo: Benzyna + LPG
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Mówisz ogrzewanie postojowe, myślisz ...
    Webasto to jeden ze 100 wiodących dostawców przemysłu motoryzacyjnego, najbardziej znany kierowcom z produkcji systemów ogrzewania postojowego. Niemiecka firma z miejscowości Stockdorf ma tradycję, sięgającą ...