REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
mike1735 napisał(a):A co z tym Audi 80 co miałeś obejrzeć?
mike1735 napisał(a):No ale jak pod nosem to nie zaszkodzi obczaić
Biegi wchodzą lekko i pasywnie
mike1735 napisał(a):2. Pisane handlarskim językiem, milion wykrzykników, foto z myjni, no i jako stały użytkownik nie znasz sytuacji z 1.6 16v?
mike1735 napisał(a):co mnie obchodzi z jaką prędkością i na jakiej trasie jeździł?
mike1735 napisał(a):5. Wygląda bardzo fajniejak do tej pory najlepsza oferta IMO
mike1735 napisał(a):1. Wygląda całkiem rozsądnie.
mike1735 napisał(a):4. Wiem że budżet, że auto ma swoje lata ale było naprawiane blacharsko - inny odcień z przodu i jakieś takie mierne spasowanie. Ale opis ciekawy i uczciwy. Tylko co u diabła znaczy"
959 napisał(a):Wlasciwie czemu pokazujesz auta za 3-4tysiace, skoro w opisie jest 7?
959 napisał(a):Niby ta skoda wyglada najlepiej, ale 4500zl za felicie to duzo za duzo. Ona ma chociaz wspomaganie kierownicy? Masakrycznie slaby silnik, lpg pewnie zwykle, bo o sekwencji nic nie pisal(najgorszemu wrogowi nie zycze takiej instalacji), zaraz sie okaze, ze homologacja na butle tez sie skonczyla
959 napisał(a):Moja mama miala dawno temu 1.6 w compact to przy kobiecej jezdzie w miescie palilo ~12litrow. Jak dorwie sie mlody i zacznie przyciskac to bedzie wiecejAle tak bedzie z kazda benzyna, ktora wazy poltorej tony.
959 napisał(a):Mimo, ze ma najslabszy silnik to da chociaz troche radosci z jazdy. Tylko przygot
Krzychu napisał(a):A jak duże miasto jest w którym mieszka twoja mama? Raczej nie cisnę agresywnie a miasto jest małe (70000 mieszkańców) w trasie owszem lubię dać czasami mocniej w palnik ale te 120 km/h to maks bo nie ma gdzie za bardzo się bujnąć bo po autostradach i S-kach mało jeżdżę A jak z osiągami wiesz może?
Krzychu napisał(a): A jak z osiągami wiesz może?
Krzychu napisał(a):ale już są obawy mamy, że trochę za duży i szkoda, że nie ma LPG
mike1735 napisał(a):Chciałem luknąć na ogłoszenie tej Felicji aby porównać życzenia Krzycha vs faktyczna cena auta, a tu komunikat, że auto sprzedaneczyli było warto.