Szukam fotoradarów do nawigacji

13 Sty 2009, 21:29

Witam szukam radarów do nawigacji Goclever mapamap jesli ktos by mógł podrzucic linka lub na meila wysłac [email widoczny po zalogowaniu] z gory dzieki
ml0dy3
Nowicjusz

14 Sty 2009, 10:38

Niestety...... z tego co mi wiadomo to do Mapymap nie da się dograć , edytować , lub dodawać własnych punktów z radarami ( tak jak to jest w Automapie ) Pozostaje jedynie wykupić auktalizacje u producenta oprogramowania . Zresztą poszperaj tu http://www.my-navia.pl/index.php?sid=8c ... 47e6b10a5c
A i jeszcze zapytam - masz wersje Mapymap Easy czy Top ?
bonifacy
Stały forumowicz

Zdjęcia: 0
Prawo jazdy: 01 01 1981
Auto: Fabia II , Fabia II
Silnik: 1,4 CGGB , 1,4 BXW
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna

14 Sty 2009, 15:37

Wersja nawigacji to TOP a czemu nie mozna dobrac jak kupowalem to nawigacje to pisala ze sa fotoradary ale ich nie ma na mapie
ml0dy3
Nowicjusz

14 Sty 2009, 18:54

Nie można dograć - taki duży minus Mapymap . Jak masz wersje Top to są radary , te które producent oprogramowania tam umieścił , tylko że ( tu trzeba było przeczytać dokładnie instrukcje ) trzeba to ustawić . Ja mam wersje aplikacji 6.0.4 i tak : wchodzisz do USTAWIENIA , szukasz Ustawienia POI ,przewijasz liste , na pozycji ZWOLNIJ klikasz w oczko aż będzie wykrzyknik . Wtedy będziesz miał radary pokazane i jeszcze Ci będzie sygnalizować na kilometr przed punktem . Życze miłej zabawy !
PS. Jak jesteś zbulwersowany tym że nie można dograć radarów , to przeczytaj temat : dobrać się do poi : na forum , tym co podałem Ci linka
bonifacy
Stały forumowicz

Zdjęcia: 0
Prawo jazdy: 01 01 1981
Auto: Fabia II , Fabia II
Silnik: 1,4 CGGB , 1,4 BXW
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych
    Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...
    Światowy Zlot Citroenów 2CV
    Światowy Zlot fanów modelu Citroena 2CV zgromadził miłośników już po raz dwudziesty drugi. Odbył się on pod koniec lipca od 26 do 30 w portugalskim kurorcie Ericeira nad Oceanem Atlantyckim. Światowy Zlot 2CV ...