To Volvo z Płocka miało jakąś przygodę z tyłu i chyba z przodu. A szkoda, bo auto b.fajne i bez tej...wujowej kontrastowej nakładki na zderzaku jak w tym 2.5T
konio1konio napisał(a):Nie może mieć mniej niż 170 KM
Oczekujesz od tego samochodu jakiejś konkretnej prędkości maksymalnej?
Nie dla mnie samochód może jechać 140 km/h byle miał w miarę przyśpieszenie więcej mi nie potrzeba bo więcej niż 140 km/h nie jeżdżę i to tylko na autostradach. A może macie jakieś inne ciekawe propozycje? Podsyłajcie linki. Rocznik tylko od 2011
Witam. Wczoraj zostałem właścicielem nowego samochodu. Jest nim Kia Optima XL 2.0 DOHC 165 KM 6MT. Dałem trochę więcej niż planowałem, ale było warto i nie żałuje zakupu jak narazie. Po dłuższym czasie użytkowania napiszę tu swoją opinie co do niego. Dzisiaj też dodam zdjęcia. Pozdrawiam i dzięki za wszelaką pomoc.
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
[C] Brava 1,2 / 323F BJ 1,5 / Astra G 1,6 / 306 1,4 / Rover 214i III Podstawowe kryteria zestawienia: - hatchback segmentu C - silnik benzynowy o mocy ok. 80KM - manualna skrzynia biegów - modele z okolic 1999 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Fiat Brava 1,2 - 80KM - Mazda 323F ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.