Szukam samochódu za śmieszne pieniądze (+/- 1000 zł)

02 Sty 2018, 15:11

Witam . Jak widać w tytule nielada wyzwanie znaleśc coś w tej cenie . Na wygląd samochodu nie patrzę ma poprostu jeździć i tyle . Napisałem plus/minus 1000 zł z powodu że jeśli znalazło by się coś wartego kupna to jestem w stanie dołożyc nawet i drugie tyle jeśli będzie oczywiście warto. Jestem z Wałbrzycha także szukał bym czegoś w tych okolicach ewentualnie poza miastem :) . Fajnie by było jeśli były by jakieś opłaty . Także jeśli komuś wpadło by coś w oko to proszę o linki w komentarzach . Już mi kiedyś pomogliście, jak i wielu innym także mam nadzieje że da radę coś znaleść . Co do ceny pisałem +/- 1000 zł z tym że jeśli droższego ale ciekawego by ktoś znalazł to na bank przemyślę . Czekam na linki . Dziękuję :)
xWINGx
Nowicjusz

Zdjęcia: 8
Auto: Fiat Uno
Silnik: 1.4 55 KM

02 Sty 2018, 17:23

[link do oferty na Olx wygasł] - silnik bez rewelacji (chodzi o dynamikę) ale ma nowy rozrząd (dopytaj czy ma to udokumentowane) i opłaty na rok czasu.
[link do oferty na Olx wygasł] - lewy próg do zrobienia.
[link do oferty na Olx wygasł]
[link do oferty na Olx wygasł] - dopytaj o przegląd..
[link do oferty na Olx wygasł] - 23lata w jednych rękach.
[link do oferty na Olx wygasł] - świeży gaz.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

06 Sty 2018, 01:15

Corsa moja :) . Super autko jak na swój rocznik bogaty środek i ogólnie przyjemne odczucia z jazdy . Dzięki za pomoc Barol . Mój drugi samochód w życiu i drugi wybrany za pomocą forum . Mam nadzieje że będzie się sprawowało . Jeszcze nie raz zasięgnę tutaj pomocy bo warto , Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki Barol :)
xWINGx
Nowicjusz

Zdjęcia: 8
Auto: Fiat Uno
Silnik: 1.4 55 KM

06 Sty 2018, 11:40

Cieszę się że mogłem pomóc :wink:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Camry
    Nowa Toyota Camry to kolejny wielki powrót. Japoński sedan był niedostępny w polskich salonach Toyoty przez 14 lat. W tym roku powrócił i tak jak nowy RAV4 jest oparty na modułowej platformie GA-K z rodziny ...