Witam jestem świeży na forum jak i w sumie w świecie aut jestem zielony
sprawa wygląda tak posłuchałem ojca i kupiłem auto Opla Astre 1,4 silnik benzynka ;D ktora niby się opłacała -.-" i chodzi o to że auto padło , generalnie nie ma sensu w nią pchać pieniędzy .
i doszedłem do wniosku ze czas pomyśleć o czymś co mogło by mi posłużyć i nie trzeba było by ładować pieniędzy
![Razz :P]()
i chciałbym od kogoś jakiś porad , pomocy , itp
napisze że ostatnio jeździłem peugeotem 206 1,1 silnik w benzynie i nawet ale generalnie to było auto ojca więc trzeba kupić coś swojego no i chyba nie koniecznie ma być to samo
chciałbym żeby auto w miarę mało paliło ale i żeby eksploatacja była w miarę nie droga no i fajnie by było gdyby zbierało się lepiej niż moja obecna stojąca pod blokiem Astra
![Very Happy :D]()
generalnie odpada wszystko w kombi szukam raczej jakiegoś hatchbacka bądź sedana oczywiście może być coś innego
![Razz :P]()
w każdym bądź razie 4/5 drzwi
mój budżet jest nie duży bo kolo 8000-8500
Patrzyłem ostatnio trochę na pasata b5 bądź audi a4 czy też a3 ale tak jak mówię sam nie wiem co bardziej się opłaca a może ktoś podsunie mi coś lepszego i tańszego w utrzymaniu
nie wiem cóż mógł bym tu jeszcze napisać bo mówię jestem zielony ale odpowiem na pytania które zadacie
proszę o rzetelne odpowiedzi a zarazem z sensem
![Smile :)]()