Szybka porada!! Prosze o pomoc!

20 Sty 2007, 09:45

Chce kupic auto za okolo 15 tys. czym wiecej szukam mam z tym wiekszy problem. Ale mniejsza z tym, na oku mam:

Audi A4 96
volvo s40 97
vectra B 96

Wszystkie auta maja silniki benzynowe, ktore autko Waszym zdaniem jest najlepsze?? chodzi mi zeby bylo przede wszytskim malo awarynje.
peterka
Nowicjusz

20 Sty 2007, 11:56

Moim zdaniem albo vectra albo audi bo nawet jak ci sie cos zepsuje to czesci do tego jest pelno i wmiare przystepnej cenie
Suzuki Forever :D
Snagi
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kalisz

21 Sty 2007, 21:07

Myślę że vectra nie bedzie złym wyborem z powodu ponadczasowej stylistyki i bardzo przyzwoitych silnikow. Samochod fatycznie jest nie drogi mozna go kupic do 15tys. Zastanawiam sie jaki silnik bedzie Ci odpowiadal.
Pozdrawiam,
Hammond
Hammond
Początkujący
Awatar użytkownika

23 Sty 2007, 22:09

Wybor dokonany autko upatrzone, padło na audi A4 rocznik 96, pelna opcja, stan bardzo dobry. cena 14,5tys.
peterka
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych
    Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...
    Verva Street Racing 2016
    W miniony weekend odbyło się jedno z największych wydarzeń motoryzacyjnych w Polsce. Festiwal Verva Street Racing 2016 zgromadził tysiące miłośników motoryzacji, dla których organizator przygotował wiele atrakcji. ...