Cześć, chcę zmienić samochód i chcę coś starszego 1995 - 2005 z racji tego, że jak dla mnie te auta były lepsze, lepiej wykończone i miały duszę.
Jestem świadomy, że będę musiał do już kupionego samochodu wsadzić też pieniądze, żeby doprowadzić go do naprawdę idealnego stanu (taki planuję).
O czym myślę:
- e39 4.4
- e34 z czymś mocniejszym
- e38 740i, 750i
- s4 b6
- s4 b5
- s6 c5
Nie muszę od razu po kupnie auta wsadzać kilknunastu tysięcy na doprowadzanie tego do perfekcji - mogę powoli co miesiąc, tak nawet finansowo lepiej
![Uśmiechnięty :)]()
Rocznie robię ok 20 tys km. Planuję raczej, że to by było moje główne auto
![Uśmiechnięty :)]()
Mam teoretycznie obecnie do jazdy astrę gtc z 2007 1,9 cdti 190 KM, więc się fajnie tym jeździ, silnik jest w stanie idealnym, mam wymienione turbo, dwumas i kolektor dolotowy, ale trochę obita jest i raczej nie chcę mi się i nie opłaca tego sprzedawać, żeby dostać 10 tys. Wolę zostawić bratu czy kobiecie albo mieć jako drugie auto kiedy skończy się pieniądz na benzynę
![Szczęśliwy :D]()
Astra ma nalatane 280 tys. Zrobiłem sam nią 100 tys. i silnik nadal chodzi jak igła, po chipie jeszcze lepiej.
Pytanie do Was - co byście polecali z tego co wymieniłem. A4 B6 miałem ale 1,9 tdi
![Szczęśliwy :D]()
Bardzo fajny samochód.
Z auta chcę czerpać jak największą frajdę, bez problemu i wygodnie jechać na jakieś 1000+ km tripy i generalnie aby auto naprawdę świetnie się prowadziło.
Pozdrawiam