Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
fooze napisał(a):Niestety nie miałem okazji pojeździć Prelude z 4ws, więc nie pomogę. Spytaj na jakimś forum hondziarzy Jeśli lubisz Hondy to może warto poszukać [co niestety będzię ciężko] Integry w wersji na rynek amerykański?
[link do oferty na Olx wygasł] ... d;promoted
Aż jedną na szybko znalazłem na olx
Mój znajomy ma takiego H. Coupe z tym, że wycisnął z tej 2-litrówki 190km i wtedy idzie ładnie. Zdaje się że od 2004 roczniku miały już zmienne fazy rozrządu, co polepszyło elastyczność. Masz jeszce 3.7 litra V6 jeśli nie będziesz szczędził na utrzymaniu.
A co z Toyota Celica? Niestety w tym budżecie raczej nie kupisz wersji z 192km. Ale może też warto Jak kupowałem Prelude wybierałem między Honda, a Celica własnie... w Toyocie mniej czuć ducha poprzedniej epoki zwłaszcza w środku
motozakup napisał(a):Napisz może jeszcze jakie auta bierzesz pod uwagę bo w tym przedziale można znaleźć sporo ciekawych auta - musisz bardziej sprecyzować wymagania.
Baza z danymi technicznymi samochodów marki HONDA. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne HONDA