Chłopie on chce samochód w granicach spalania 13l, a audi s4 quatro jak jechałem po prostej 150km/h pokazało na komputerze 21l, a Impreza nie wiem ile pali ale pewnie też w granicach 20l.
Za 30tyś to wyrwiesz 6 w nowej budzie ale moim zdaniem w starszej lepsza.
Jak wyżej. A ja jestem orginalny IS 200 155km [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Trochę wolniej ale wygodniej, napęd na tył jest więc w zime wyprawa na zaśnieżony parking obowiązkowa .
Spalanie wg opinii na autocentrum.pl jest w twojej normie
Ja polecę Alfę Romeo 159. W tym 1.8 spokojnie zmieścisz sie w granicach 12 litrów.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Korytarz życia - droga ekspresowa, autostrada Gdy na autostradzie czy drodze szybkiego ruchu zdarzy się wypadek, w wielu europejskich krajach kierowcy mają obowiązek utworzyć tzw. korytarz życia (inaczej korytarz ratunkowy), czyli pozostawić wolne miejsce na przejazd ...
Świecąca podsufitka Toyota Boshoku Corp. stworzyła świecącą tkaninę do wykończenia wnętrza samochodów. Materiał jest utkany z optycznego włókna, które emituje światło w dowolnym wybranym kolorze. Technologia LED Źródłem ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.