jak byś nie zauważył auto typu hatchback są w głównej mierze kierowane do płci pięknej
są to małe miejskie autka żeby nasze drogie panie nie musiały wysilać się przy parkowaniu i jeżdżeniu po mieście
zgadzam się a3/s3 są z napędem
4x4 ale nadal to małe autko w którym dobrze wygląda pani w szpileczkach lub "facet" w różowej bluzeczce o odmiennych poglądach
ja szukam auta z klasą, nie koniecznie ma rzucać się w oczy, ale ma fajnie jeździć, być wygodne, lubię mieć w aucie dużo przestrzeni, ale nie chcę też żeby ludzie na mnie dziwnie się patrzyli
ten VW jest fajny, rozważam też taką opcję, jutro jadę zobaczyć właśnie jednego 4.2
ale silniki 6.0 są dość kłopotliwe i droższe w utrzymaniu bo jest ich mało
a auto jakoś tak siekierą ciosane, ale zobaczyć i rozważyć warto
Mki rozważam z miłości do BMW i do osiągów, ale chyba przerosną mnie w możliwościach serwisu
nie chcę wydawać więcej niż 3-4tys na standardowe części eksploatacyjne rocznie, a tam będzie z dwa razy tyle jak nie lepiej;/
ot
mi osobiście wydaję się że kolega bajla ma właśnie jakiś kompleks mniejszości, więc dajmy mu spokój
właśnie tego nie lubię na tego typu forach
jak kogoś nie stać na auto to zaczyna sypać obelgami i złość go zjada od środka
Powiem Ci, jestem w Twoim wieku i sam zarobiłem na auto i sam będę go utrzymywał więc chce mieć auto które będzie mi się podobało w 100%, auto bez kompromisów
więc proszę skończmy na tym, bo inaczej się wygłupisz
pozdrawiam