REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
robert_0886 napisał(a):poza tym roznie bywa z turbinami w T4.Glownie zalezy mi na jako takiej trwalosci(bo wiadomo uzywane ideałami nie sa).Rocznie bede nim robil max 10tys km.
tower napisał(a):mialem 2 lata temu renault traffica z silnikiem 1.9dci i mialem z nim same klopoty jak mialem jechac w dluzsza trase to az drzalem czy dojade, w pewnym momencie na kokpicie palilo mi sie prawie wszystko tragedia tlumacze sobie to duzym przebiegiem 230tys choc nie wiem czy to az tak duzy przebieg co chwile grzebalem cos z silnikiem a to pompowtryski a to cos innego i nikomu tego dziadostwa nie polece poza tym malo co by mi sie nie spalil od kostki doprowadzajacej prad do drzwi kierowcy dobrze ze mialem akurat jechac w trase wchodze a tu pol kokpity okopcone juz komfort jazdy wysoki ale stres przeogromny wolalbym poszukac cos starszego ja teraz jako do pracy mam VW T4 z najprostszym klekotem 1.9sdi nie zalezalo mi na osiagach bo nie woże ciezarow juz jezdze poltora roku blisko 100tys przejechalem i zadnej awarii silnika ale kupilem go z niemieckiej firmy 96tys udokumentowany przebieg teraz ma prawie 200 i nie wyczuwam zuzycia silnika zadnego, klekot bo klekot ale wiem ze wszedzie zajade