Witam ! Może zna ktoś skuteczny sposób na usunięcie starej naklejki z numerem rejestracyjnym. Kiedyś zrywałem ją zwykłem nożykiem - tragedia ! Musi być coś specjalnego do tego przeznaczonego. Dzięki Wam !
"Wszystkie te chwile przepadną w czasie, jak łza w deszczu , pora umierać " T.B.
Gdzie w Europie obowiązują winiety na autostrady? To warto wiedzieć! Wybierając się w zagraniczną podróż samochodem, trzeba pamiętać o tym, że bardzo wiele tras po Europie nie jest bezpłatnych. Opłatą objęte są autostrady i drogi szybkiego ruchu. W niektórych krajach, tak jak ...
Lexus IS Sriracha Red ze złocistymi płatkami Z okazji amerykańskiej premiery nowej wersji sedana IS, Lexus przygotował wyjątkowo pikantną stylizację tego modelu, w żartobliwy sposób nawiązującą do jednej z najostrzejszych odmian sosu chili. Auto prezentowane ...
Ja bym się bała...
A takie pytanie. Po pierwszym przerejestrowaniu na moim aucie zostala naklejka z pierwszą rejestracja, a tablice są na innych numerach. Teraz bede przerejestrowywać i pewnie wszystko będzie ok, ale czy w tej chwili to jest w porządku...? Nie mam pojecia czemu własciwiel poprzedni naklejki nie zmienił.
Raczej nie jest w porządku, naklejka powinna być taka sama jak rejestracja.
Co do ściągania naklejki to jak wymieniają szybę to podgrzewają naklejkę opalarką i odklejają, wtedy podobno można ją nawet przykleić z powrotem na drugą szybę, ale trzeba uważać bo może szyba pęknąć od ciepła...
Nanny napisał(a):Nie mam pojecia czemu własciwiel poprzedni naklejki nie zmienił
Ja tez nie raz nie mam pojecia dlaczego przyjezdzają na OBT na SKP i całkowicie brak jest tej naklejki... Kończy się to zazwyczaj wynikiem "N" i odjazd do domu bo tlumacza się ze zapomnieli nakleić lub do WK po nowa naklejkę... A jak on robił bad.techniczne.. /"klepali"mu /
zaq88 napisał(a):naklejka powinna być taka sama jak rejestracja
Tak... Ja nie przwiązuję uwagi jezeli obok tez jest stara...
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło. Nie odpowiadam na PW.
Witam i sorry za odgrzanie ( lol ) tematu ale po co tworzyć ten sam nowy..
Wywierciłem sobie od przodu nity by wyjąć rejestracje Francuskie. Teraz mam swoje blachy i idea wsadzania ich w ramkę ( estetyka ) czy nitowania gołych jakoś mi nie pasuje ( zazdrośni wyginacze tablic ).
Ta Francuska była jakby zespolona na stałe przeźroczystym plastikiem od góry pokrywającym całą rejestrację - tworzyły całość i właśnie były przynitowane po obu stronach. Efekt? Prostota, wytrzymałość i pewność większa niż przy włożeniu do ramek.
Ma ktoś pomysł jak to zrobić? Bo raczej w Zarządzie Ruchu tego nie wykonują? Coś ala https://www.pressedplate.com/products/gel-plastic-number-plates tyle, że u nas są wypukłe litery;/
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.