Hej
KateKA,
umówiłem się na wizytę w tym salonie, który mi poleciłaś (dzięki za PW!). Byłem już na przeglądzie, więc postanowiłem napisać i dać znać innym, jakie są moje wrażenia. Salon nazywa się Motortest, gdyby ktoś chciał poszukać ich w sieci, czy na fb.
Jest to ASO Hyundaia, mają na miejscu warsztat, sklep i salon. Na wizytę czekałem dwa dni (rejestracja przez telefon). Budynek trochę wiekowy, ale odremontowany. W środku wygląda już bardzo dobrze i mają cały potrzebny sprzęt, nie jest to garaż z jednym podnośnikiem
Przegląd poszedł sprawnie i szybko, samochód do odbioru na godzinę. Przed przeglądem długo ze mną rozmawiano i wyjaśniano, co będzie robione, chociaż próbowałem tłumaczyć, że to nie jest mój pierwszy raz... No, ale lepiej w tę stronę. Cena nie była super niska, ale nie zbiła mnie też z nóg. Generalnie jestem zadowolony, spodziewałem się, że będzie więcej problemów, pojawią się próby wciskania jakiś dodatkowych usług itp.
Ja mogę polecić ich dalej, odpowiedzieć na jakieś dodatkowe pytania, jak ktoś jest zainteresowany.