Nasza cała rodzina od lat już jeździ do Chojnacki Motor System do Nadarzewa. Ojciec tam jeździł odkąd pamiętam i ta tradycja rodzinna trwa Lepiej kawałek dojechać, ale wiesz że masz dobrego mechanika i nie przepłacasz, jak w Warszawie.
ostatnio miałem taką sytuację w sumie niegroźną, że popsuły mi się światla w nocy w trakcie jazdy kiedy jechałem przez Wawe. Dalsza jazda była wykluczona ale sobie przypomniałem o firmie która prowadzi mobilny warsztat samochodowy. Przyjechali na miejsce naprawili i po kłopocie
Polecam ten serwis MAS Auto Serwis. Znalazłem ich w internecie jakiś czas temu, świetna i szybka obsługa, naprawiali mi problem z filtrem cząsteczek stałych i zachipowali moje bmw w miare szybko i profesjonalnie.
ja tam jeżdzę na tego daimlera i jestem zadowolony. nie miałem ani razu jeszcze problemu, łatwo się dogadać. nie jestem jakimś wielkim specem i często mi wyjaśnią jak dopytam. naprawdę bardzo miła współpraca z ludźmi którzy znają się dobrze na swoim fachu.
Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...
System car-sharingu we Wrocławiu - 200 elektrycznych Nissanów Nissan, lider globalnego rynku samochodów elektrycznych oraz producent najpopularniejszego pojazdu elektrycznego na świecie – Nissana LEAF – został wybrany przez operatora systemu, firmę Enigma, dostawcą ...
Bardzo dobry warsztat PM Serwis na ul. Sowińskiego 28, polecam każdemu kto ma już dosyć cwaniaków. Zawsze proponują części wysokiej jakości i takie też później zakładają. Piszę o tych częściach ponieważ spotkałem się już z przypadkiem gdzie płaciłem za lepsze a dostawałem najtańsze. Przed wykonaną pracą solidna wycena i kontakt z klientem.
Wszystko zależy od tego, co chcesz robić. Ja mieszkam na Woli i od dwóch lat korzystam z warsztatu (i SKP) najbliżej mojego domu. Być może zainteresowałaby Cię ta oferta: http://www.diagmot.waw.pl. Ceny przyzwoite, a i obsługa na najwyższym poziomie.
Ostatnio szukałem elektryka samochodowego. Na jakimś forum znalazłem adres całkiem niedaleko mnie. Jest to firma elektrostart http://elektrostart.pl/. Naprawiali mi rozrusznik i zrobili to bardzo solidnie. Przy okazji udzielili rocznej gwarancji. Polecam.
Serwis/warsztat firma oczywiście w Warszawie. Jeżdżę tam od od 1998 roku (wtedy zdałem prawko) i nie szukam innych serwisów, bo jestem zadowolony ze świadczonych usług. Czy warsztat jest tani? Nie mam porównania
AUTO-TŁUMIKI Andrzej Matysiak Tłumikarz - Andrzej Matysiak. Mam wiele lat doświadczenia w branży motoryzacyjnej - ponad 20 lat pracy w jednym z serwisów. W 2013r. otworzyłem warsztat AUTO-TŁUMIKI. Zależy mi na zadowoleniu Klientów z wykonywanych usług i dobrej opinii o w ...
ForumSamochodowe.pl ForumSamochodowe.pl istnieje od 2006 roku. Aktywnie współpracujemy z firmami które organizują wszelkiego rodzaju eventy motoryzacyjne. Często można nas spotkać na wyśigach na 1/4 mili oraz na targach motoryzacyjnych którym patronujemy.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.