Tani oraz dobry warsztat\mechanik w Warszawie?

17 Lut 2017, 09:54

Nie wiem o jakie konkretnie chodzi naprawy, nie mniej jednak jeżeli bierzemy pod uwagę generalnie przegląd auta, w przypadku fordów warto skrorzystać z oferty Motorcraft dla aut czteroletnich i starszych. W ramach tej oferty można zlecić za 279 złotych przegląd auta, jak również wymianę konkretnych filtrów.
Andrzej36
Nowicjusz

Auto: Ford

18 Lut 2017, 21:08

Na ulicy Estrady jest firma - w moim odczuciu najlepszy mechanik z dużym doświadczeniem. Jeżdżę do niego od wielu lat. Ceny nie są wysokie.
korniszon79
Nowicjusz

Prawo jazdy: 14 06 1998
Przebieg/rok: 42tys. km
Auto: Skoda Superb
Silnik: 1.9
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2008

27 Mar 2017, 16:38

Jeśli chodzi o jaguary i land rovery to najlepszy jaki znam serwis jest pod Warszawą, konkretnie w Piasecznie, mają stronę jaguar-serwis.pl
Marekow
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Prawo jazdy: 18 03 1988
Auto: Lexus IS
Rok produkcji: 2007

24 Kwi 2017, 11:12

Nie wierze już w żadne forum, polecanie mechaników na forach to jakieś towarzystwo wzajemnej adoracji. Sami sobie wpisy robią. Jak mechanik to tylko z polecenia a i to lepiej być przy samochodzie. Miałem awarie zawieszenia w oplu i warsztat znaleziony na dobrym mechaniku ,Na topie w rankingu - max gwiazdek i co
? Naprawę wycenili na prawie 2000 zł ....samochód wart 3000 i dobrze że nie skorzystałem bo okazało się że z robocizną wymiana pod Warszawą kosztowała 250zł ....hallllllllooo 250 zł a nie 2000 zł . Auto jeździ do dziś i ma się dobrze. Nie polecam, żadnego mechanika z Warszawy, Nie mam do nich zaufania. Prostą czynność potrafią spartolić albo jak już zrobią to cena z kosmosu. Drugie auto też miało przygodę ze tfu fachowcami..... reklamują się wymiana akumulatorów , specjaliści -----urwali mi osłony od akumulatora , mało gdybym nie przypilnował to urwaliby mi kawałek karoserii bo panu nie chciało się wszystkich śrub odkręcić tylko zaczął odginać element.
alicjatylko
Nowicjusz

Prawo jazdy: 03 02 1990
Przebieg/rok: 26tys. km
Auto: opel astra
Silnik: 1.6 8v 77km
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2000

24 Kwi 2017, 13:48

ja zawsze jeżdżę do Euromaster na ulicy Kolejowa 8/10
bolek778
Nowicjusz

Prawo jazdy: 04 05 1979
Auto: Audi

12 Maj 2017, 16:30

Ja zawsze korzystam z usług tego warsztatu w Warszawie [reklama] Panowie z serwisu bardzo fachowo sprawdzili i wymienili czynnik chłodzący. Okazało się też, że był drobny przeciek. Całą usterkę wykryli w krótkim czasie, więc nie musiałem długo czekać.
Ostatnio edytowany przez MotoAlbercik, 12 Maj 2017, 17:11, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Reklama
Tomi78
Nowicjusz

Prawo jazdy: 14 04 1993
Auto: Audi A4
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

ŠKODA Š978 (Typ 978), 1956 rok
    Decyzją Ministerstwa Przemysłu Czechosłowacji z roku 1955 czechosłowaccy konstruktorzy otrzymali zadanie stworzenia całkowicie nowego samochodu dla "szerokich mas pracujących". W tym czasie wdrażano produkcję modelu 440 (Spartak), ...

16 Cze 2017, 13:05

Ja znam w Warszawie dobry mobilny warsztat samochodowy. Nazywają się besthol i robią mechanikę i elektrykę. Można albo przyjechać do nich albo oni przyjeżdżają jak się ich wezwie i całodobowo działają, więc to na plus. Mi robili alternator z dojazdem do mnie (przyjechali, postawili diagnozę, wycenili mi nowy i regenerowany, wymontowali część, założyli nową i działa). Wszystko było sprawnie i cenowo wyszło ok, bo nie musiałem holować do warsztatu. ALe ja to szukam zawsze po opiniach na google maps, bo wydaje mi się że są bardziej wiarygodne.
lolekmich
Obserwowany

Auto: Toyota

22 Cze 2017, 13:26

Zgadzam się z wypowiedzią powyżej, opinie w Google, albo na dobrymmechaniku! Ja zawsze serwisuję swoje auto w serwisie pod Warszawą w Piastowie na ul. Struga 6. Specjalizują się w Jaguarach i LR i robią porządną robotę. Ich właśnie znalazłem na dobrymmechaniku! :idea:
Rauh
Nowicjusz

Prawo jazdy: 06 09 1979
Przebieg/rok: 13tys. km
Auto: Jaguar XK8 Coupe
Silnik: V8 4,0 l
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sport/Coupe
Rok produkcji: 1996

03 Lip 2017, 17:14

Ja z Peugeotem jeżdżę na Bemowo. Tam jest takie zagłębie warsztatów blisko skrzyżowania Wrocławskiej i Powstańców Śląskich na przeciwko stacji Circle K.
O tyle spoko, że jest np warsztat specjalizujący się we francuzach, ale obok w innym można od razu zrobić przegląd techniczny, a na koniec jest też myjnia ręczna. Niby inni właściciele, ale wszystko na miejscu w jednym podwórku. Jak zostawiam w warsztacie to proszę od razu, żeby zaprowadzili na myjkę więc jak odbieram to już wygląda.
bosman
Nowicjusz

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Warszawa i okolice
Prawo jazdy: 0- 0-2000
Auto: Mazda 6

17 Lip 2017, 11:46

Dobry i tani często się wyklucza, ale można znaleźć perełki. Polecam serwis audi w Warszawie przy Jana Pawła - Auto Pawlikowscy. Zaliczyłem kilka wizyt u nich i ze wszystkich jestem zadowolony :happy:
michalstarski
Obserwowany

Prawo jazdy: 16 11 2001
Przebieg/rok: 49tys. km
Auto: Audi A6
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2009

20 Lip 2017, 10:44

Perełki rzeczywiście można znaleźć z moim Mieciem zaliczyłem już kilka warsztatów w Warszawie, najbardziej zadowolony jestem z serwisu Mercedes Daimlera, tam mam zawsze stały dostęp do oryginalnych części.
janek34
Obserwowany

Auto: Mercedes

24 Lip 2017, 15:58

Od siebie mogę polecić do Land Roverów i Jagów jaguar-serwis.pl. serwis jest pod Warszawa, ale warto pojechać. Mają niskie ceny i długie doświadczenie z tymi markami. Sprawdziłem nie raz na własnej skórze - "warsztat-pewniak" :ok:
Rauh
Nowicjusz

Prawo jazdy: 06 09 1979
Przebieg/rok: 13tys. km
Auto: Jaguar XK8 Coupe
Silnik: V8 4,0 l
Typ: Sport/Coupe
Rok produkcji: 1996

31 Lip 2017, 15:24

Dokładnie tak jak ktoś wyżej napisał, troszkę jest tak, że każdy poleca siebie wzajemnie. Gdzie w tym wszystkim rzetelna opinia ? ;)
rotters
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Prawo jazdy: 11 05 2011
Przebieg/rok: 35tys. km
Auto: Mazda 6
Silnik: 1.6 120 KM
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 2003

14 Sie 2017, 11:45

hej , każdy warsztat musi mieć bardzo dobrą reklamę fajne banery , plakaty, ulotki , wzystko najlepiej w druku kolorowym (warszawa)
Sam mam taki warsztat i bardzo mi zależało żeby był dobrze zareklamowany i nie tylko poprzez znajomych znajomych ale glównie widoczny dla miasta.
adrians85
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Prawo jazdy: 15 06 2004
Auto: Toyota camry

23 Sie 2017, 14:54

Ja musiałem naprawić hondę w Warszawie po wypadku i znalazłem jeden warsztat na włochach specjalizujący się w naprawach hondy. Wszystko elegancko mi naprawili, nie policzyli jakoś dożo, polecam.
Jarzygrzegorz
Obserwowany

Prawo jazdy: 17 11 1963
Auto: Honda