Szukam jakiegoś crossovera (ewentualnie SUV'a) do 30 tys. W oko wpadł mi Qashqai. Z tego co patrzyłem po zamontowaniu gazu jazda nim tania jak barszcz. Koszta eksploatacyjne także nie najgorsze. Czy znacie jeszcze jakieś podobne auta spełniające te kryteria? Samochód będzie głównie do jazdy w średnim mieście ale raz w miesiącu będą dłuższe trasy, ok. 300km.
Tak czytając twój post nasunęły mi się dwa samochody oprócz Nissana Qashqai. Tani w eksploatacji i najmłodszy będzie Duster którego możesz kupić już z LPG ale tu minusem jest wyciszenie Drugim na którego warto zerknąć jest Hyundai Tucson.
Honda silniki K20 / K24 Cztery cylindry w układzie rzędowym. Pojemność: 2 do 2,4 litra. Zalety: relatywnie duża moc. Wyprodukowane przez Hondę motory K20 / K24 zasłynęły dzięki systemowi zmiennych faz rozrządu VTEC i do tej pory mają zwolenników ...
Mistrzowskie szlify Toyoty GR Yaris Zaprojektowany z myślą o sporcie, produkowany w specjalnej fabryce, testowany przez gwiazdy motorsportu. Toyota GR Yaris ma wszystkie przymioty najbardziej wyjątkowego hot hatcha na rynku. Prezes japońskiego koncernu, Akio ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.