Kobieta za kółkiem to kolejny stereotyp. Napadając tu na mnie nie przelamujecie tego stereotypu o glacach jeżdżachych w zagazowanych 316 z glosnikami wiekszymy niz silnik. Nie zamierzam się dalej tak sprzeczac, jezdzijcie sobie czym chcecie a ja mam prawo mysleć tak jak mysle. Moze nie jestescie lyse dresy, nie mozna przeciez ladowac wszystkich do jednego wora.
krikus napisał(a): Polecasz, a nie wiesz ile kosztują? W tej kwocie raczej niemożliwe go kupić który byłby do jazdy.
wątek z przed 2 lat wtedy o ile pamiętam stały 3 na alledrogo w zasięgu cenowym, do tego w jako takiej kondycji, akurat o capri wiem trochę bo miałem teraz rzeczywiście nie widziałem za mniej niż 12 nic godnego uwagi, a szkoda bo to fajne autko
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Co zrobić kiedy auto odmawia posłuszeństwa? Patrząc na samochód w pierwszym momencie zachwycamy się jego linią, doceniamy parametry silnika, cieszą nas wygodne fotele i niesamowity dźwięk wydobywający się z zestawu audio. Wszystkie te elementy wpływają na komfort ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.