Civica nie będzie na pewno. Mam uraz do tego modelu. Nie i koniec, tak samo jak Astry I. Fiat Brava obrzydliwy, Bravo zdecydowanie lepszy. Czytałem o tym modelu -> 1.4 odpada bo silnik porażka, mało jest 1.2 16v, a 1.6 będzie palił sporo i potrzebny gaz. A tak jak ktoś wspominał, w zimę będę i tak prawie jeździł na benzynie. Także gaz odpuszczam, często auta z gazem są w gorszym stanie niż w benzynie. Mogą mieć większy przebieg, bardziej wyeksploatowane. Ktoś nie zakłada gazu, żeby robić 20-30km dziennie (tak jak ja)... A zresztą, w stary gaz nie chce się pakować, a nikt dobrego auta z rocznym gazem nie sprzeda - bo i po co skoro takie dobre i jeździ się za 20zł/100km ?
Słyszałem, że Pug ma nieciekawe zawieszenie z tyłu, w dodatku środek odstrasza. Nie mówię nie, tak jak w przypadku Civica VI i Astry 1 i Bravo. Ale nie jestem przekonany. Tak samo Accent.
Może ktoś z obecnych tutaj forowiczów ma lub posiadał Colta Cj0? Sporo jest ich na allegro, nawet za 3-4 tyś zł.
Wyczytałem, że prowadzi się bardzo dobrze, ale ma dziwną budowę silnika. Co Ci skośnoocy inżynierowie wymyślili?
![Szczęśliwy :D]()