REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
barol91 napisał(a):No ale większość będzie zajechana i po poważnych wypadkach.
Jasiek90 napisał(a):Jakby nie była Twojego znajomego to napisałbyś, ze złom.
Sorry ale każda fura Twojego znajomego jest git a inne ze zdjęć to potencjalne złomy.
Nie pierwszy raz to zauważyłem.
Co jest przyzwoitego w samochodzie z tyłem wyglądającym jakby dziecko złożyło go z puzzli w którym drzwi kierowcy trzymają się chyba na gumie do żucia(może niedomknięte) no i najtańszych kołpakach z tesco.
Zresztą komuś kto chce samochód do zagazowania polecać Mercedesa na wtrysku mechanicznym to naprawdę trzeba go nie lubićtego nawet sekwencją nie zagazujesz.
Jasiek90 napisał(a):Tyle, że ja piszę o cenach nie za trupa a za samochód w dobrym stanie.
Zresztą https://www.forumsamochodowe.pl/m-benz-c ... t37759.htm w tym temacie było trochę nt. cen w Polsce Mercedesów.
Jasiek90 napisał(a):Typowe okazje z allegro od turka![]()
a jak jest w niemczech wystarczy spojrzeć na autoscout24.de czy mobile.de wystarczy wybrać środkową stronę i zacząć zachodzić w głowę jak to się dzieje, że samochody stamtąd sprowadzone kosztują u nas 50% mniej a mają mniejsze przebiegi.
Wiadomo, że samochód ulega zużyciu ale przestrzegam przed tanimi Mercedesami bo wbrew pozorom nawet taka stara C-klasa to skomplikowana konstrukcja z wielowahaczowym zawieszeniem, silnikami ze zmiennymi fazami rozrządu itd. więc jeśli kupi się okazyjnie to eksploatacja wcale nie jest taka tania jak może się wydawać.