--->Tanie,wytrzymałe auto do 4000PLN<---

04 Wrz 2014, 19:55

Nie własnie, tylko ojciec mi odmawia że LGP się nie bierze bo niszczy silnik i są problemy z paleniem na mrozie

Prawda to ?
elano07
Początkujący

Auto: Nie mam

04 Wrz 2014, 20:01

Tak gaz niestety niszczy silnik ale z wmiare młodą instalacją nie powinno być problemów. Z paleniem wcale nie ma problemów..
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

04 Wrz 2014, 20:02

Jakie sa jeszcze minusy LPG ?
elano07
Początkujący

08 Wrz 2014, 20:21

Mam jeszcze pytanie, mam 23 lata i zakupiłem już auto gdzie najlepiej i najtaniej się ubezpieczyć ?
elano07
Początkujący

08 Wrz 2014, 21:14

Nikt Ci konkretnie nie powie,każda ubezpieczalnia nalicza sobie inaczej,najlepiej użyj kalkulatora oc z internetu i zobaczysz gdzie wyjdzie najtaniej.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak kierowcy mogą zabezpieczyć się przed wirusem?
    Zagrożenie koronawirusem sprawia, że chętniej przesiadamy się do samochodów, unikając skupisk ludzi np. w komunikacji miejskiej. Własny samochód to teraz faktycznie najbezpieczniejszy środek transportu, pod ...
    Legalizacja gaśnicy potrzebna czy nie?
    Wprowadzono mi pewien mętlik w głowie. Niedawno zostałem zatrzymany do rutynowej kontroli drogowej. Policjant kazał mi pokazać gaśnice. Oczywiście na gaśnice nie mam legalizacji bo się skończyła, a zapomniałem zrobić. Policjant ...