Moment ma chyba dość dobry, przynajniej jak kiedyś gdzieś sprawdzałem. Opinie od serwisanta VW kiedyś słyszałem "Ten typ tak ma" Nie wiem co za to odpowiada, na pewno silnik jest trwały i dobry pod LPG.
Wiadomo, ja się nigdy nie zagłębiałem bardziej. Jechałem, przy jeździe dość ekonomicznej wychodziło mi 10-12 litrów. Zależnie czy było więcej świateł czy nie Ale generalnie jazda miejska.
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
Przyszłość należy do samochodów na wodór Wyniki najnowszych badań przeprowadzonych przez KPMG pokazują, że na samochody z napędem wodorowym czeka świetlana przyszłość. Ponad połowa polskiej kadry zarządzającej uważa, że takie pojazdy są obecnie trendem numer jeden ...
Z tego komisu bym odpuścił bo było parę razy że zomy często ma. Do 206 nie mam zaufania ale to możlliwe że ten konkretny egzemplarz był felerny choć z pewną historią Poszukaj 306 jak już, dorwiesz fajnego za tą kasę a większy
Bardzo wiele osób odradzało mi lagune, włącznie z mechanikiem który pomaga mi szukać, podobno te auta maja bardzo słabe silniki często psuje sie elektronika w nich.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.