REKLAMA
Witam
Jak widać, jestem tutaj nowy i w najbliższej przyszłości zamierzam kupić swoje pierwsze auto. Chce żeby było to auto ekonomiczne (mało palił, tanie części, rzadkie naprawy) i niezawodne. Wiem że auto do 4000 PLN zł nie kupuje się na lata ale chciałbym nim się wozić przynajmniej przez okres trzech-czterech lat.
Jestem z województwa podkarpackiego i z tego regionu będę podawał moje propozycje, jeśli chcecie bardzo prosiłbym również o waszą pomoc w wyborze solidnego auta.
Z góry dziękuje za pomoc.
Oto moje pierwsze propozycje:
1. [link do oferty na Olx wygasł]
Honda była na tym forum wiele razy chwalona, chociaż cena wydaje mi sie zbyt niska co o tym myślicie ?
2. [link do oferty na Olx wygasł]
Deawoo także wiele razy przejawiało sie w komentarzach a tym forum, auto wydaje mi sie zadbane, ale czytałem wiele rozbieżnych opinii na temat spalania...
3. [link do oferty na Olx wygasł]
Ładne auto, ale cena jakaś za niska...
4. [link do oferty na Olx wygasł]
Też jeden z faworytów na tym forum jeśli chodzi o cene i jakoś.
5. [link do oferty na Olx wygasł]
Opel bardzo mi sie podoba ale nic poza tym nie wiem na temat tych modelów...
6. [link do oferty na Olx wygasł]
Megane..
7. [link do oferty na Olx wygasł]
Punto tez wiele razy przejawiało sie tutaj w propozycjach, ale czytałem wiele komentarzy o fatalny stan podłogi która szybo łapie rdze, ale ten egzemplarz wygląda, zachęcająco..Punto dużo pali na benzynie ?
8. [link do oferty na Olx wygasł]
Kolejna astra..
9. [link do oferty na Olx wygasł]
Punto..
10. [link do oferty na Olx wygasł]
Polo, bardzo mi sie podoba to auto ale czytałem mało opinii odnoście tych modeli..
To może tyle na początek, bo i tak chyba za dużo napisałem
Jeszcze raz bee bardzo wdzięczny za opinie, propozycje i komentarze w tym temacie