Tanioszka podwózka do 4-5tys 4-osobowe

20 Lut 2013, 11:42

ja nie wiem ile spala ale wszedlem na strone autocentrum.pl i tam zawsze czytam komentarze i z tego co ludzie pisza nubira pali 10l. Ja mieszkam w lodzi gdzie ulice maja takie dziury ze gdyby rzeczywiscie meteor spadl na ziemie to by zalepil te dziure na piłsudzkiego :D z tego co wiem bo sam mam daewoo ta marka zle znosi nasze ulice.
Jaca17
Początkujący
Awatar użytkownika

Auto: Honda Civic V
Silnik: 1.5i 102KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1995

20 Lut 2013, 11:57

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do oferty na Allegro wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

20 Lut 2013, 14:44

powiem tak. W skodzie siedzialem jezdzilem ale to auto nie jest dla mnie. Rover? z tego co czytam to czesci drogie sa ale za to ladnie sie prezentuja nawet w srodku :) Co do meganki to chyba jednak to. Tylko rozgladam sie na allegro i szukam wersji z klima bo ostatnie lato w matizie bylo porazka :P Powiedzcie mi jaki silnik? 1.4 Eco 70KM? Jezeli nie znajde w gazie sekw. to po jakims czasie i tak zainstaluje. Jak silniki renualt znosza gaz? co trzeba czesto wymieniac? jak z blacharka? czesci drogie? piszcie wszystko co wiecie o tym aucie :)
Jaca17
Początkujący
Awatar użytkownika

Auto: Honda Civic V
Silnik: 1.5i 102KM
Typ: Sport/Coupe
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1995

20 Lut 2013, 16:38

może coś sprowadzić od zachodnich braci ? :D
czarny666
Nowicjusz

Miejscowość: Gdańska
Prawo jazdy: 10 11 2000
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: VW

20 Lut 2013, 17:04

Ostatnio pisałem o tym na forum,części do Rovera są ogólnodostępne,z zamiennikami nie ma problemu ale gorzej z oryginalnymi bo może być kłopot i trzeba będzie zamawiać.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012