Witam.
Z racji, iż jestem pasjonatem fotografii i mam b. sporą kolecje tapet na dysku, znalazłem chwilę czasu i stwierdziłem, że wrzuce kilka paczek.
Tapety zaczyna się od 1024x768 i rosną
Paczka nr.1 (Japończyki) ok. 50 tapet.
kilka poglądowych:
Link: KLIK-KLIK
Paczka nr.2 (BMW) ok. 60-70 tapet.
kilka poglądowych:
Link: KLIK-KLIK
Paczka nr.3 (Mercedes) ok. 30 tapet.
Kilka poglądowych:
Link:
KLIK-KLIK
UWAGA! Tapety nie są mojego autorstwa, ja je tylko magazynuję i udostępniam.
Jeżeli pomysł się spodoba, chętnie wrzucę więcej, a jeżeli temat okaże się zbędny proszę usunąć bez bicia
Pozdrawiam
[ Dodano: Pon Kwi 27, 2009 01:34 ] A może coś nie-motoryzacyjnego?
Wynajem długoterminowy vs. leasing – co się bardziej opłaca? Leasing czy wynajem długoterminowy? To pytanie zadaje sobie coraz więcej osób szukających wygodnego sposobu na korzystanie z auta bez konieczności jego zakupu. Sprawdź, które rozwiązanie będzie bardziej opłacalne ...
Volvo S60 Cross Country Volvo swoją ofertę wzbogaci o kolejny samochód typu crossover. Oprócz licznych zmian stylizacyjnych, S60 Cross Country będzie miał powiększony prześwit podwozia o ponad 6 cm w stosunku do zwykłego modelu S60. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.