Jakiś czas temu za namową kolegi który ma taki sam samochód jak ja (ten sam rocznik , wersja nadwozia, ten sam silnik) kupiłem tarcze i klocki samochodowe. -> [link do oferty na Allegro wygasł]
Dzisiaj auto zostawiłem u mechanika który twierdzi, że te zakupiobne przeze mnie 280 mm są do wersji 1.4 TSI a do mojego sa 288 mm i te co przywiozlem nie pasuja jak klocki również. Zaproponowali i w sumie już chyba zamontowali inne o 200 zł droższe. Czy mechanik ma rację czy jednak coś kręci? Jutro zamierzam dzwonić do ASO VW gdyż jak pisałem kolega ma takiego samego golfa i u niego wszystko pasowalo.
To ze jest taki sam nie oznacza ze części będą te same, ostatnio nawet miałem taka sytuację, zmienialem piasty z przodu w A3 8P. Do danego rocznika, modelu, silnika występują 3 rodzaje.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Mitsubishi i-MIEV - sukcesy rynkowe i sportowe Drugie z rzędu zwycięstwo Mitsubishi i-MiEV w organizowanym przez FIA pucharze "Alternative Energies Cup – kat. IIIA" to kolejne ważne wydarzenie w karierze tego modelu, która rozpoczęła się w Europie zaledwie ...
Emisje CO2 nowych samochodów w Europie najwyższe od 2014 roku Średnie emisje CO2 (wg NEDC) nowych samochodów w Europie w 2019 roku wzrosły już trzeci rok z rzędu. Zdecydowana większość producentów sprzedała w zeszłym roku bardziej emisyjne samochody niż rok wcześniej. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.