Zainteresowałem się trochę tematem i mam w planach kupno i założenia czegoś takiego: [link do oferty na Allegro wygasł]
powiedzcie mi czy do montażu tego potrzeba czegoś więcej oprócz inwertera? czy tylko przekładam stare tarcze wkładam indiglo i gra muzyka? jak to wygląda-niech wypowie się osoba która ma coś takiego założone w swoim aucie mój samochód to mitsubishi eclipse 2g
Nie mam czegos takiego zalozonego, ale inwerter sam ci wystarczy, te zegary sa zasialne z napiecia wyzszego niz 12V, dlatego potrzebny jest inwerter zeby podbic 12V do 50V czy ilu tam, podobnie jak z ksenonami.
Ile można zapakować do samochodu? Każdy samochód opisany jest dziesiątkami parametrów. Dotyczą pojemności silnika, ilości miejsc siedzących czy masy własnej. Wśród parametrów jest jeszcze jeden, często przez użytkowników ...
Mitsubishi i-MIEV - sukcesy rynkowe i sportowe Drugie z rzędu zwycięstwo Mitsubishi i-MiEV w organizowanym przez FIA pucharze "Alternative Energies Cup – kat. IIIA" to kolejne ważne wydarzenie w karierze tego modelu, która rozpoczęła się w Europie zaledwie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.