Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
qki007 napisał(a):Mi się podoba. Oglądałem prezentacje o nim i czytałem artykuły, wygląda fajnie, ma dobre parametry. Ciężko określić jak będzie z trwałością, jakość wykończenia nie jest na pewno na wysokim poziomie - ale i nie powinna być za te pieniądze, nie jest to jednak równoznaczne z tym że po roku samochód się rozsypie. Może jeździć dłużej niż np. Range Rover, tylko że pewnie będzie skrzypiał w środku, fotele się poprzecierają, plastiki powyłamują - co nie przekreśla go jako samochodu terenowego. Moim zdaniem jak najbardziej godny zakupu w tych pieniądzach.
Austin_Boy napisał(a):qki007 napisał(a):Mi się podoba. Oglądałem prezentacje o nim i czytałem artykuły, wygląda fajnie, ma dobre parametry. Ciężko określić jak będzie z trwałością, jakość wykończenia nie jest na pewno na wysokim poziomie - ale i nie powinna być za te pieniądze, nie jest to jednak równoznaczne z tym że po roku samochód się rozsypie. Może jeździć dłużej niż np. Range Rover, tylko że pewnie będzie skrzypiał w środku, fotele się poprzecierają, plastiki powyłamują - co nie przekreśla go jako samochodu terenowego. Moim zdaniem jak najbardziej godny zakupu w tych pieniądzach.
No niby tak, ale TATA . ? Czy to byłby na pewno rozsądny zakup . ?
Nie lepiej coś sprawdzonego jak GMC, Jeep, Toyota, Ford, Land czy tak wspomniałeś Range Rover i poprsotu poczekać jak trafi się jakiś po okazyjnej cenie . ;D
Austin_Boy napisał(a):Alfa Romeo to bardzo dobra, włoska marka, która wcale nie jest awaryjna . . .
Wiem cośtam na temat indyjskiej marki TATA MOTORS ale kiedy zaprezentowano niemiłosiernie brzydką [ ochydną ! ] choć bardzo tanią Tate Nano postanowiłem nawet nie myśleć o tej marce i moje zdanie o niej, jest takie jak przeczytałeś, wyraziłem swoją opinię, nie polecam jej, ale ktoś inny stwierdzi OKEY dlatego nie bulwersuj się tak, osobiście nie polecam Ci Taty Xenon . qki007 samochód nawet fajny ale nie za takie pieniądze, tu się z Toba w 100 % zgodzę . ;D
Nie wiem kto chciałby jeździć czymś takim . ? Choć znalazło by się pare osób . ;P
POZDRAWIAM . !
qki007 napisał(a):Sie nie bulwersuje, tylko nie lubię stereotypów, a w tym przypadku nowości - nie trzeba się bać póki jakiś użytkownik po paru latach, nie powie stanowczego NIE.
Baza z danymi technicznymi samochodów marki TATA. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne TATA