TDIESEL DO 40 000 ZŁ

26 Wrz 2007, 21:35

MAM 40 000 NA SAMOCHÓD. KONIECZNIE CHCIAŁBYM TURBO DIESEL . MAM NA OKU KILKA OPCJI : VECTRA C 1.9 150 KM, SEAT LEON I FR 1.9 150 KM, SEAT TOLEDO II 1.9 130 KM LUB 150 JEDNAK ZADKO SIE TRAFIAJA, MOGLBY BYC GOLF V LUB IV Z MALYM PRZEBIEGIEM WERSJE ODPOWIEDNIO 140 KM LUB 130 KM , COROLLA 2.0 D4D... CHODZI MI O TEN PRZEKRÓJ AUT - NIE ZALEZY MI NA SUPER OSIAGACH CHCE MIEC PO PROSTU DOBRE NIEZAWODNEGO DIESLA KTORY PALI NIE WIECEJ NIZ 6-7 L/ 100km I DOBRZE TRZYMA SIE DROGI (MALE HATCHBACK'I PRZY PREDKOSCIACH POWYZEJ 140 km/h SA NERWOWE POZA TYM KOMFORT PODROZOWANIA ZUPELNIE INNY) . NIE MOGE SIE ZDECYDOWAC GDYZ KAZDE Z NICH ZBIERAJA BARDZO DOBRE OPINIE JEDNAK CIEZKO NA TE PIENIADZE PRACOWALEM I CHCIALBYM JE WYDAC ROZSADNIE...

Z GORY DZIEKI ZA RADY

P.S
SORKI ZA DUZE LITERY ;/
DONIU
Nowicjusz

26 Wrz 2007, 21:54

:D Zawsze możesz napisać posta na nowo, małymi literkami...Vectra byłaby moim wyborem. Jest po prostu ładna i w tej wersji przyzwoicie wyposażona. W każdym aucie coś się popsuje i standardowo trzeba wymienić to i owo wg zaleceń producenta.
...czy wypada tak napadać...?
kardio
Początkujący

Miejscowość: Chrobrego.

27 Wrz 2007, 13:01

Bralbym vectre
Bigstar
Początkujący

27 Wrz 2007, 14:18

Nie wiem jaki rocznik auta chcesz kupić ale ja proponuje zakręcić sie za BMW E-46 320d 136KM(150KM po liftingu) o zaletach auta można pisać sporo lecz ma także kilka wad dość małych wad np. auto należy do segmentu D (w tym wypadku to jeszcze premium) a miejsca wewnątrz nie ma "aż" tyle co konkurenci. Natomias napisależ że chcesz coś co sie dobrze prowadzi(szczególnie przy wysokich prędkościach) a to jest jeden z największych atutów BMW e-46 prowadzi sie najlepiej w klasie.
Pekińczyk
Początkujący

27 Wrz 2007, 19:14

Hmm zanecila mnie ta bmka nie mniej jednak boje sie o koszty eksploatacji bmw ;/ slyszalem ze vectry C sa bardzo dobre (bezawaryjne) nie to co vectry B, sam juz nie wiem, ale dzieki za opinie ...
DONIU
Nowicjusz

27 Wrz 2007, 19:49

jeśli boisz sie o koszty eksploatacji BMW to powiem Ci że tragedi nie ma oczywiście lepiej kupić auto rok lub dwa starsze ale w stanie normalnym niż młodsze którym jeździł ktoś kto nie bardzo dbał i np. zjechał zawieche...wtedy koszty wymian różnych podzespołów zawieszenia zjedzą Twój portfel. Przeglądy w BMW są drogie nie ma co ukrywać ale w końcu za prestirz trzeba płacić napewno auto odpłaci się.
Pekińczyk
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Niebezpieczne zderzenia boczne pojazdów
    Zderzenie się pojazdów w ruchu stanowiło ponad 55% wszystkich wypadków drogowych w Polsce w 2021 roku. Z tego najwięcej było zderzeń bocznych (7371), w których zginęło też najwięcej osób (443 osoby) ...