Terenówka do 20 tysięcy zł

17 Paź 2011, 14:49

Witam,
jestem zainteresowany kupnem terenówki do kwoty 20 000 zł, z tym że chciałbym aby ta kwota obejmowała również ewentualne naprawy itp. Wiem że raczej nie będzie to nowe auto dlatego zdaje sobie sprawę że pewni trzeba będzie w nie coś zainwestować. Samochód służyłby do wypraw (krajowe i zagraniczne, dobrze by było jakby auto dawało rade w trudniejszym terenie) ale niestety musi mi też służyć jako auto do poruszania się po mieście. I teraz mam pytanie czy jest model który łączy te cechy. Jeżeli chodzi o silnik to preferowałbym diesla ale nie tylko. Dziękuje za pomoc.
lukasz88
Obserwowany

17 Paź 2011, 16:12

Są samochody które łączą wymienione cechy tylko musisz przyjąć do wiadomości, że to co jest dobre w terenie nie za bardzo jest fajne w trasie i odwrotnie.
Najlepiej kuknij sobie dobry człowieku do działu 4x4. Jest tam temat "Jakie 4x4 kupić" Poczytaj sobie i pytaj jak będziesz miał jakieś wątpliwości.
nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem... ;)
BRODATY
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Muhlhausen ;)
Auto: Nissan Terrano II
Silnik: 2.4 KA24E 124KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1995
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Oto najpopularniejsze samochody na świecie
    Najnowsze dane portalu analitycznego focus2move.com potwierdzają, że Toyota Corolla nadal zajmuje niezagrożone pierwsze miejsce w rankingu globalnej sprzedaży samochodów. Na drugim miejscu znalazł się amerykański pick-up ...