Witam
Mam terrano I z orginalnym silnikiem 2.4 benzyna. Chce kupic 3.0 v6, nie orientuje sie ktos jak jest ze skrzynia(bedzie pasowac,czy rowniez trzeba zmieniac), bo z tego co sie dowiedzialem mocowania sa te same?
lasty napisał(a):Ja nie maiłem takiego problemu. Od razu jak kupowałem miałem 3,0 V6:D . Niestety nie mogę Ci pomóc, bo nie wiem czy bedzie pasić czy nie.
Najprościej będzie jak kolega podjedzie do Ciebie i razem zrobicie wizje porównawczą.
Fiat 500C by Gucci wyróżniony nagrodą Fiat 500C by Gucci otrzymał nagrodę "Najlepszy mały kabriolet roku" w konkursie "Topless in Miami" zorganizowanym w czerwcu b.r. przez Southern Automotive Media Association (SAMA) − działające w USA stowarzyszenie dziennikarzy ...
Cztery generacje Renault Clio - historia Cztery generacje Renault Clio sprzedały się w łącznej liczbie 13 milionów sztuk. Renault Clio to samochód bijący wszelkie rekordy: najlepiej sprzedający się francuski samochód wszech czasów, pierwszy ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.