Witam otóż jestem posiadaczem Seata Ibizy II SE 1.4 od pół roku i co jakieś 2 miesiąca pada mi akumulator który ma dopiero około 2 lat, dziś bylem zrobić test akumulatora wiadomo jak to jest teraz z uczciwością właścicieli sklepów z akumulatorami powiedział mi że jest do wymiany, wyszedł mi taki wynik a ja kompletnie się na tym nie znam. Zdjęcia: [link wygasł] [link wygasł]
Nowy Lexus IS z nowym przestronnym wnętrzem Kluczowymi założeniami programu rozwojowego nowej generacji modelu IS były wiodąca w segmencie przyjemność prowadzenia, wyrafinowany komfort oraz intuicyjność obsługi urządzeń pokładowych. Znalazło to swoje odzwierciedlenie ...
Samochód jako rodzaj transportu - ciekawa historia Samochód jest jednym z najważniejszych wynalazków w historii ludzkości, który miał ogromny wpływ na sposób w jaki podróżujemy, pracujemy i komunikujemy się z innymi ludźmi. Historia samochodu ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.