Witam otóż jestem posiadaczem Seata Ibizy II SE 1.4 od pół roku i co jakieś 2 miesiąca pada mi akumulator który ma dopiero około 2 lat, dziś bylem zrobić test akumulatora wiadomo jak to jest teraz z uczciwością właścicieli sklepów z akumulatorami powiedział mi że jest do wymiany, wyszedł mi taki wynik a ja kompletnie się na tym nie znam. Zdjęcia: [link wygasł] [link wygasł]
Podatek od środków transportu – co warto wiedzieć? Posiadanie pojazdu wiąże się zarówno z kosztami jego utrzymania, jak i istotnymi obowiązkami podatkowymi. Niektóre środki transportu wymagają uregulowania specjalnego podatku, który może być istotnym ...
Prototyp Nowej Hondy Civic Type R na Tokyo Auto Salon Podczas tegorocznego salonu samochodowego w Tokio, poświęconego samochodom o wysokich osiągach oraz konstrukcjom stuningowanym. Prototyp prezentuje elementy stylizacyjne, które znajdą się w Hondzie Civic Type R nowej ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.