Tico-pytanie dot.rolety bagaznika

26 Mar 2012, 11:05

Witam
posiadam tico przerobione na kat.b1 ale nie o tym
mam wyjeta tylna kanape
podloga idzie od bagaznika wyzej bo jest kolo zapasowe i na nie jest wneka potem jest nizej bo tam byla kanapa potem znowu nizej bo juz jest podloga auta
takze jakby nie patrzec podloge od klapy bagaznika do przednich siedzen jest 3 poziomowa
chcialbym zrobic jakas rowna podloge jakas deske dac czy cos i na gore od wysokosci pocztku szyb tylnych dac jakas rolete czy cos w tym stylu poprostu zeby zlodzieje nie widzieli co mam w aucie
moje pytanie jest takie:z czego zrobic podloge i owa rolete
dodam ze pod podloga w miejscu "nóg" nijako tylnych pasazerow mialbym 2 wielkosciowo wzgledne schowki
prosze o wmiare szybka odpowiedz jak to zrobie i jak to wszystko zamocowac
Pozdrawiam.
Jako że jestem mechanikiem oferuje możliwość ogladniecia samochodu do kupna oraz np.zrobienia dodatkowych zdjęć
zwykle dla osób z forum biorę tylko za paliwo i jakieś do około 100-150zł za pomoc
seba145
Zaawansowany

Miejscowość: bydgoszcz
Prawo jazdy: 27 09 2011
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Peugeot 307sw 2.0Hdi 90km2002r
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2002

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czym tak naprawdę jest tuning samochodów?
    Zakup nowego samochodu to dla wielu osób bez wątpienia ważne wydarzenie. Dla każdego oznacza ono jednak co innego. O ile dla większości z nas nowy samochód to po prostu środek transportu do pracy, sklepu czy ...
    Części motocyklowe - oryginalne i zamienniki kup online
    Każdy motocyklista zdaje sobie sprawę z tego, jak ważna jest sprawność techniczna jego jednośladu. Od tego zależy bezpieczeństwo na drodze, a także przyjemność z jazdy. Podobnie jak samochody oraz inne urządzenia mechaniczne, ...