Tłumacz przysięgły online - czy warto?

14 Gru 2015, 18:13

Witam, muszę przetłumaczyć dokumenty niemieckie auta i zamierzam skorzystać z tłumacza przysięgłego online. Czy ktoś używał już takich stron i może mi którąś polecić aby nie trafić na oszustów? Czy wysłanie skanów dokumentów auta przez internet nie wiadomo komu może być w jakiś sposób niebezpieczne? Jak myślicie?
nope
Nowicjusz

Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: ---
Silnik: ----

21 Lut 2021, 20:29

Ja polecę tłumacza w Warszawie na PW jak potrzebujesz, gdzie nie tylko tłumaczą angielski, ale też inne języki. Niemiecki też.
tlumars
Nowicjusz

26 Lut 2021, 15:28

Mogę polecić kogoś z Warszawy - warto sprawdzić http://www.tlumacze-warszawa.pl/tlumacz ... angielski/ gdzie możecie otrzymać bardzo profesjonalne i szybkie tłumaczenie
toludo
Obserwowany

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    11. zlot Master Truck - Opole 2015
    Z wielką radością ogłaszamy, że na tegorocznym zlocie Master Truck, ku wielkiej uciesze zgromadzonej publiczności, wśród wystawionych modeli ciężarówek obecny będzie też fiński "Highway Hero", bowiem swój ...