05 Wrz 2013, 21:30
W dniu 8.07.2013 kupiłem tutaj samochód Daewoo Nubira SX rok produkcji 2000 z nie działającą klimatyzacją. Pan Antoni, który prowadzi w tym miejscu swoja firmę "Tol-Car", jest bardzo nieuczciwym człowiekiem, a na dodatek był bardzo chamski dla mnie jak i dla mojego znajomego szczególnie po kupnie samochodu. Chamsko powiedział, że samochód nadaje się do rozwożenia pizzy i dla ludzi bez ambicji. Umówiliśmy się z Panem Antonim na naprawę klimatyzacji w punkcie serwisowym obok komisu. Po kilku godzinach pan Antoni zadzwonił do mnie z propozycja zwrotu 300 zł za w pełni nie działającą klimatyzacje której kable były odłączone i zbierały cały syf z silnika a chłodnica była dziurawa (koszt naprawy ok. 1000zł) lub zwrotu samochodu i oddania pieniędzy. Zdecydowaliśmy się na zwrot samochodu, który był już po przeglądzie i regulacji gazu i do którego zdążyliśmy już zakupić wszystkie niezbędne części do zrozumiałych z racji wieku samochodu drobnych napraw. Oczywiście za regulacje gazu i zatankowanie gazu do pełna nie otrzymaliśmy zwrotu. Po całej sprawę nie usłyszeliśmy nawet słowa przepraszam. Samochód był ogólnie sprawny, jednak w serwisie nie dało się wyregulować w pełni gazu, ponieważ cewka w silniku była uszkodzona i samochód strasznie bujał przy dodaniu większej ilości gazu.