Top Gear Soundtrack

25 Mar 2009, 21:19

Witam

Myślę, że jak mnie tak i wielu z nas muzyka w tg urzeka.

Mnie jeden utworek urzekł... ale niestesty nie moge znalezc, sporo szukałem ... efekty marne.

Chodzi o niedawno puszczany odcinek na BBC knowledge S11E02 moment testu mercedesa AMG CLK Black Series

Linki jezeli ktoś by chciał, jest to Polska wersja.
Kod: Zaznacz wszystko
[Aby wyświetlić zawartość tego pola musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

ok. minuty, półtora po wejsciu merca jest puszczany chciany przezemnie utworek(42 minuta w wersji podanej wyżej), według dokładnych analiz wynikło ze utworek nazywa się:

Mogwai - I Know You Are But What Am I

Jednak... to nie ta muzyka mimo, że z soundtracka wynikało ze jest to napewno to. Wtedy znalazłem ten filmik na yt:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=mBeg197YQuE[/youtube]

Okazało się, że TO JEST WŁASNIE "Mogwai - I Know You Are But What Am I" oraz, że soundtrack w wersji polskiej i angielskiej jest zupełnie inny !! Chodź klimat troche podobny...

W tej sytuacji nie moge już nic zrobić i licze na pomoc innych ludzi, nie moge znaleźć polskiego soundtracku, nazw utworów wykorzystanych w polskiej wersji...

Czy może mi ktoś pomoc? bardzo chciałbym mieć ten utworek ;)
Mariomati
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Eliminujmy pijków za kierownicą
    Apeluję do wszystkich - nie pozwalajmy komuś, kto wypił alkohol wsiadać za kierownicę - nawet jak jest to nasz najlepszy znajomy, kóry wypił kilka piw na imprezie i postanowił pojechac do domu. Od tego są taryfy. A jak wiemy, ...