Top Gear znika z TVN Turbo

09 Kwi 2008, 23:42

życie... ;/
Requiem for a Dream.
Piter
Stały forumowicz

Zdjęcia: 239
Miejscowość: Kłodzko
Prawo jazdy: 15 03 2007
Auto: Audi A6 C5
Silnik: 1.9 TDI 131KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001

10 Kwi 2008, 15:12

Saimon napisał(a):Ale taka sama prawidłowość występuje w reszcie stacji...smutne...ale prawdziwe...
chyba przesadzasz - to w końcu program tematyczny - jakoś na Discovery czy podobnych aż tak nas nie karmią powtórkami... Po prostu TVN po utracie praw do Top Geara nie ma czego puszczać - widocznie im materiału brakuje :P
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Siedlce

10 Kwi 2008, 19:16

Wiesz wszystko kosztuje...programy do tv raczej sam tvn sobie nie robi tylko kupuje od firm...to rodzi koszty...i to spore...a zarobki znikome w sumie...
Saimon
Początkujący

11 Kwi 2008, 12:16

Saimon napisał(a):Wiesz wszystko kosztuje...programy do tv raczej sam tvn sobie nie robi tylko kupuje od firm...to rodzi koszty...i to spore...a zarobki znikome w sumie...
heh - a kasa z reklam, opłaty pobierany od sieci kablowych za prawa do retransmisji? a zreszta patrząc na ramówkę TVN Turbo to obecnie już więcej jak połowa to ich własne programy
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

12 Kwi 2008, 21:08

WIesz nie wiem...nie zagłębiałem się zbytnio w ich programy...po za top gearem i uwaga pirat w sumie nie wiem co tam leciało...
Saimon
Początkujący

16 Kwi 2008, 15:19

Saimon napisał(a):WIesz nie wiem...nie zagłębiałem się zbytnio w ich programy...po za top gearem i uwaga pirat w sumie nie wiem co tam leciało...
Ja kojarzę jeszcze Motorvisie, Zakup kontrolowany i test 300 ale nie ukrywam że przełączałęm na TVN Turbo głównie dla Top Geara :lol:
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Opel Calibra GTC Concept
    Silnik 2.8, 325 KM. Bardzo podobna jest do Isignii, a ta jak wiadomo była i jest świetna. A wy co myślicie na temat nowej calibry? Jeszcze dodam, że ma kosztować około 200 tysięcy gdzieś to na angielskiej stronie przeczytałem. ...

18 Kwi 2008, 15:33

Ja lubiłem dwa: TG i zakup kontrolowany ,reszta to moim zdaniem nudna lipa, a najgorszy jest ten typ z jazdy polskiej, taka cwaniaczyna:) Ale to tylko moje zdanie.
szybki_lopez
Nowicjusz

19 Kwi 2008, 21:22

szybki_lopez napisał(a):Ja lubiłem dwa: TG i zakup kontrolowany ,reszta to moim zdaniem nudna lipa, a najgorszy jest ten typ z jazdy polskiej, taka cwaniaczyna:) Ale to tylko moje zdanie.

no ten gośc z Jazdy Polskiej to poraszka. Raz mówił, ze w czasie jazdy trzeba się skupić na kierowaniu i w tym momęcie cały czas patrzył się w kamere jak jechał, a ona jest na fotelu obok:D
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań

21 Kwi 2008, 20:59

Może chciał po prostu zabłysnąć dowcipem ;)
Saimon
Początkujący

22 Kwi 2008, 15:34

Saimon napisał(a):Może chciał po prostu zabłysnąć dowcipem ;)
albo pokazać jaki to on nie jest mocny za kierownicą :P Ogólnie widać że gość zna się na rzeczy ale robi z siebie gwiazdę co najmniej jakby był Clarksonem :P
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

23 Kwi 2008, 23:20

Wiesz ... jak na Polskie warunki to i tak jest mocny...
Saimon
Początkujący

24 Kwi 2008, 16:42

Saimon napisał(a):Wiesz ... jak na Polskie warunki to i tak jest mocny...
tego nie kwestionuję, umiejętności ma ale raczej do dobrej jazdy samochodem. Prowadzenie programu już mu tak dobrze nie wychodzi... ;)
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

30 Maj 2008, 19:35

leci bodajze teraz na bbc - z tlumaczeniem na pL
automaniak100
Początkujący

Miejscowość: Kościerzyna

20 Lip 2008, 10:11

Można i w prenumeracie Top Gear kupic 3 odcinki Top Gear najnowsze :P
DAMIAN1122334