REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
chyba przesadzasz - to w końcu program tematyczny - jakoś na Discovery czy podobnych aż tak nas nie karmią powtórkami... Po prostu TVN po utracie praw do Top Geara nie ma czego puszczać - widocznie im materiału brakujeSaimon napisał(a):Ale taka sama prawidłowość występuje w reszcie stacji...smutne...ale prawdziwe...
heh - a kasa z reklam, opłaty pobierany od sieci kablowych za prawa do retransmisji? a zreszta patrząc na ramówkę TVN Turbo to obecnie już więcej jak połowa to ich własne programySaimon napisał(a):Wiesz wszystko kosztuje...programy do tv raczej sam tvn sobie nie robi tylko kupuje od firm...to rodzi koszty...i to spore...a zarobki znikome w sumie...
Ja kojarzę jeszcze Motorvisie, Zakup kontrolowany i test 300 ale nie ukrywam że przełączałęm na TVN Turbo głównie dla Top GearaSaimon napisał(a):WIesz nie wiem...nie zagłębiałem się zbytnio w ich programy...po za top gearem i uwaga pirat w sumie nie wiem co tam leciało...
szybki_lopez napisał(a):Ja lubiłem dwa: TG i zakup kontrolowany ,reszta to moim zdaniem nudna lipa, a najgorszy jest ten typ z jazdy polskiej, taka cwaniaczyna:) Ale to tylko moje zdanie.