Tor gokartowy w stolicy, gdzie się wybrać?

01 Lut 2017, 18:59

Witam Forumowiczów. W następnym tygodniu będę z dwoma moimi synami w stolicy na kilka dni. W związku z tym planujemy kilka atrakcji, w tym gokarty. No i właśnie - gdzie w stolicy się wybrać? Czy jest jakiś kryty tor dobry, bo wiadomo luty pogoda raczej średnia będzie. Polecćice coś żeby chłopaki mieli okazję poszaleć. Znalazłem kilka torów, ale szczerze powiem nic mi nie mówią
saganqq25
Nowicjusz

Prawo jazdy: 10 03 1997
Przebieg/rok: 48tys. km
Auto: Opel Astra 3
Silnik: 1.9 CDTI ECOTEC 150K
Typ: Hatchback

01 Lut 2017, 21:38

Generalnie chyba największym zainteresowaniem cieszy się teraz Racing Center Warsaw, pewnie dlatego, że jest mocno reklamowany w radiu. :D
Sam co prawda nie byłem, ale słyszałem pochlebne opinie. Myślę, że dla rozrywki warto się wybrać.
O Pole Position też słyszałem dobre opinie - zdaje się, że najdłuższy tor.
Chyba wszędzie mierzą czasy, więc dla chłopaków dodatkowa atrakcja w postaci rywalizacji o lepszy czas. :ok:
M360
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa
Przebieg/rok: 12tys. km
Auto: Jeep Cherokee
Paliwo: Benzyna
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Automatyczna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Lexusa LC 500 Convertible - jak będzie cena?
    Polski oddział Lexusa udostępnił cennik najnowszego kabrioletu marki – modelu LC 500 CV. Napędzane 5-litrową V-ósemką luksusowe, sportowe auto z miękkim dachem jest dostępne w trzech wersjach wyposażenia, w tym ...