Tory testowe

15 Wrz 2007, 17:14

Witam! Mam do Was pewne pytanie: nie wiecie przypadkiem gdzie znajdują się jakiekolwiek tory testowe na których przeprowadza się testy prototypów? Wiem, że informacje o takich obiektach są ściśle tajne. lecz może ktoś się na coś takiego natknął kiedyś ;) Pozdro!
XwojtasX
Początkujący

15 Wrz 2007, 19:01

;p nie mówisz chyba że w polsce ktoś miał się na takie coś natknąć?? ....
V6 rox
Death Angel
Początkujący

15 Wrz 2007, 19:09

Nie chodzi mi o Polske, ale Sahara albo "krainy wiecznego lodu" widziane z satelity...pewnie w Google Earth/Maps takie coś (tory) zamienili na najzwyklejszy kawałek ziemi ;)
XwojtasX
Początkujący

15 Wrz 2007, 19:47

tzw. zabezpieczony teren.. nie można przybliżyć do takiej odległośći żeby było coś widać albo tak ja mówisz
V6 rox
Death Angel
Początkujący

15 Wrz 2007, 20:34

Poczekajmy, może zdobędziemy jakieś informacje ;)
XwojtasX
Początkujący

15 Wrz 2007, 23:11

Hm, jeden jest gdzieś w Finlandii, na zad....., tor mają na zamarzniętym jeziorze... ale gdzie dokładnie to teraz nie pamiętam... Testują tam najczęściej niemieckie produkty, typu Audi (między innymi TT) oraz VW i Mercedesy. Za czasów zimnej żelaznej kurtyny, o dziwo, Mercedesy były testowane na Syberii...
DFireCrow

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...

16 Wrz 2007, 09:24

Z tymi Mesiami na Syberii to też trochę dziwna sprawa...co do testów samochodów tu macie filmik jak testuja VW ;)

[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

Nie jest to zapewne tor we Finlandi, ale zobaczyć można ;)
XwojtasX
Początkujący