Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Odkręcasz dwie śrubki po otworzeniu klapy i lampę wyciągasz do tyłu bo ma jeszcze taki zatrzask z prawej strony w który wskakuje. Ja u siebie jak wyciągałem to trzeba było dosyć mocno szarpnąć żeby wyskoczyła więc dobrze to zrobić jak postoi na słońcu i nie będzie mocno zmarznięta żeby zniwelować prawdopodobieństwo jakiś uszkodzeń.sebsad2705 napisał(a):a jak nie to poszukam jak w tym modelu wyjąć te lampy
[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Tej nie ruszałem więc tu nie pomogę ale jak byś ją zdejmował to możesz później napisać krótką instrukcję.sebsad2705 napisał(a):a tą w klapie to pewnie muszę maskownice zdjąć i tam ją odkręcić ?
No właśnie chciałem to napisać widać po zdjęciach, że jak go dociśniesz na maksa to będzie praktycznie tak jak byś zatkał to odpowietrzenie. Jak pozostanie nie dociśnięty powinna zostać wystarczająca cyrkulacja powietrza. Sam korek chroni przed dostaniem się wody z zewnątrz.sebsad2705 napisał(a):bo skoro tam był to jest potrzebny ale nie wcisnę go do końca aby była mała przerwa i luz na tej gąbce to będzie wentylacja
może była za mocno dociśnięta i brak wentylacji