Witam, bardzo prosze o doradzenie mi jakie mam wybrac opony na zime. Mam juz malo czasu na zakup. Bede wdzieczny za konkretne odpowiedzi. Moj pojazd to Toyota Camry 2007. Pozdrawiam.
Podaj jaki masz rozmiar ogumienia. Ale z tego co widzę na szukajce to zalecane przez producenta to 205/65R15 - czyli jeden z najbardziej popularnych rozmiarów. Jeżeli cena ma dla ciebie znaczenie to wybierz DAYTON DW510 EVO - dobre ogumienie na każde warunki zimowe. Na motointegrator.pl masz je aktualnie w cenie 235 zł Bardziej wytrzymałe są Nokian W+. Tutaj cena to prawie 300 zł/sztukę. W testach uplasowały się na wyższych miejscach.
Wynajem długoterminowy vs. leasing – co się bardziej opłaca? Leasing czy wynajem długoterminowy? To pytanie zadaje sobie coraz więcej osób szukających wygodnego sposobu na korzystanie z auta bez konieczności jego zakupu. Sprawdź, które rozwiązanie będzie bardziej opłacalne ...
Wiosna i więcej jednośladów na drogach Wiosenna pogoda sprzyja poruszaniu się po mieście jednośladem. Wyższe temperatury i słoneczna aura sprawiły, że na drogach można spotkać coraz więcej rowerzystów i motocyklistów. Dla kierowców czterech ...
Nexen Winguard Snow G na oponeo jest 262zł,opona ma bardzo dobre opinie.Sam chciałem kupić takie(bo mam rozmiar 205/60/16),ale ostatecznie kupiłem Uniroyal MS Plus 77.
No te opony są nawet taniej dostępne o 40 zetów jak pokazują to wyszukiwarki cen [link wygasł], generalnie można jeszcze w tym budżecie popatrzeć na Toyo
Chyba się pomyliłeś bo opony nie kosztują 40 zł tylko są tańsze a to różnica hehehe no gdyby opony kosztowały 40 zł to świat byłby piękny, nawet jakieś chińskie nalewki do Tico tyle nie kosztują
Nokian jest dobry, ale też oczywiście Michelin 5 czy bardzo dobry w testach Continental TS850, więc wybór jest spory.... A co do budżetów to moim zdaniem nie warto bo potem i tak się szybciej ścierają i wydajesz więcej na paliwo
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.