Toyota Celica VII TS/GTS 192KM - potrzebna porada

05 Maj 2011, 09:37

Poszukuję toyoty celici w wersji TS bądź GTS (wersji ze 192KM) i najlepiej także z szyberdachem (bardzo mi na nim zależy, jednak jestem w stanie ze łzami w oczach go odpuścić, gdyby oferta celinki bez szyberdachu była bardzo atrakcyjna).

Bardzo proszę o doradzenie mi odnośnie tych ofert, które znalazłem przeglądając dziś internet w poszukiwaniu mojego wymarzonego autka. Może któryś z was je widział?

Pierwsza: najlepsza cenowo, dobry rocznik i przebieg, z szyberdaszkiem, tempomatem i od razu stuningowana. nie ukrywam, że mam na nią sporą ochotę za tą cenę, ale gdzie tu jest haczyk? czyżby przez to, że auto jest "anglikiem po przekładce" cena aż tak spadła? dlaczego? ponadto, czy przód nie wydaje się wam bity? czy to tylko zderzak źle spasowany? Bardzo proszę kogoś, kto się zna o rzucenie na to okiem i doradzenie.
link: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Druga: GTS, w nienajgorszej cenie, niby bezwypadkowy
[link do Autotrader wygasł]

Trzecia: W Radomiu, ale koleś nie podał w ogóle numeru telefonu (albo to ja jestem ślepy), dość sceptycznie, bo nie ma szyberdachu, ani nie podano przebiegu, ale cena zachęca:
http://supercars.ale-moto.pl/oferta/6802,toyota-celica-1.8,L29mZXJ0eS1kZWFsZXJhL3NhbW9jaG9keS1vc29ib3dl

Czwarta: świetna celiczka z szyberdachem i tempomatem za 23tys, jednak jest to olecko, a ja mieszkam(studiuję) w chwili obecnej na śląsku, więc trudno o gorszą lokalizację w moim przypadku...
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Z góry serdecznie dziękuję za jakiekolwiek porady :)
lukash1337
Nowicjusz

Miejscowość: Tarnów

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Instalacje LPG i ich generacje
    Czytając ten artykuł dowiesz się jakie są obecnie stosowane generacje instalacji LPG oraz jakie rodzaje zbiorników na gaz można montować w samochodach. Zaczynamy do Gazowych Układów Zasilania (GUZ) pierwszej ...
    Audi SQ5 TDI exclusive concept
    Audi SQ5 TDI, dzięki mocy 230 kW (313 KM), staje się najwytworniejszym modelem serii Q5 i równocześnie pierwszym w historii Audi modelem S z silnikiem diesla. Tę nową serię quattro GmbH cechuje nie tylko dynamika. ...