Toyota corolla 1.6

26 Sty 2016, 10:39

Na wstępie jako że to mój pierwszy oficjalny post tu na forum warto się przywitać. To się Witam :)
Szukam auta do 15 tyś benzynę pod lpg.
Padło na Toyote Corolle kombi. Ale zastanawiam się nad peugeot 307s8w bądź corollą verso.
Jestem z Wrocławia i wpadło mi w oko to ogłoszenie. Nie za wiele tam widać zdjecia robione raczej z daleka..
Dużo tam, wykrzykników itp no i przebieg taki mały..
[link do oferty na Olx wygasł]
Z góry dzięki za uwagi

Pozdrawiam
NiceMan
Nowicjusz

Prawo jazdy: 10 10 2006
Przebieg/rok: 12tys. km
Auto: Rover 45
Silnik: 2.0 idt
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2000

26 Sty 2016, 10:42

Zadzwoń i poproś o skan TUV. Wstaw go tu i będziemy działali dalej.
Przeglądy aut przed zakupem, cała Polska - Oficjalny partner forumsamochodowe.pl
motozakup
Autoexpert
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 51
Miejscowość: Cała Polska
Auto: Nie mam

26 Sty 2016, 11:29

Witam
Dzięki za zainteresowanie. Po 14 zadzwonię. Nie mam warunków w pracy na rozmowę telefoniczną. Pewnie jutro uda mi się załatwić. Chyba że handlarz stanie na wysokości zadania

Edit
Sprzedający obiecał wysłać papiery. Ale tak jak pisałem będę miał jutro o ile w ogóle.

Auto sprzedane. Szukam dalej. Jak coś nowego znajdę podeśle link :)
NiceMan
Nowicjusz

26 Sty 2016, 20:35

Witam :)
Auto które wpadło mi w oko. Ładny środek lakier. Silnik oczywiście myty a jak by inaczej :) Widzę aku ok 3 letnie. Bagażnik niewytarty. Dość ciekawy egzemplarz.

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Edit
Sprzedający nie ma jak zrobić skanu tuv. Zostaje tylko sprawdzić wizualnie i po vin. No i ewentualnie inspekcja.

Pozdrawiam
NiceMan
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nowa Toyota Hilux GR Sport debiutuje w RPA
    Na rynek Republiki Południowej Afryki wchodzi limitowana edycja Hiluxa, firmowana przez Toyota Gazoo Racing, sportowe ramię Toyoty. Pick-up Hilux GR Sport otrzymuje trenowe wyposażenie i profesjonalne oklejenia Gazoo Racing, ...
    Seria GR - specjalne sportowe edycje modeli Toyoty
    Japońscy fani Toyoty są już przyzwyczajeni do specjalnych sportowych edycji modeli tej marki, opracowywanych choćby przez TRD czy Modellistę. Jednak tym razem największy producent samochodów w ich kraju naprawdę o ...