Toyota Corolla 2005 rocznik - jaka cena?

26 Lis 2012, 20:13

Witam, zastanawiam się nad kupnem tego autka:
Toyota Corolla Seria E12, 199 000km przebiegu, od pierwszego właściciela. Autko wygląda nieźle, z opisu też wszystko pięknie wygląda. Ale zastanawia mnie to, czy cena nie jest zbyt wygórowana? Jak myślicie?
To będzie mój samochód - Toyota Corolla
Javier
Nowicjusz

Auto: Mazda

27 Lis 2012, 07:41

Przebieg raczej realny ale podpicowany do sprzedaży (co widać choćby po silniku).
Cena moim zdaniem przystępna,ponieważ takie egzemplarze chodzą nawet i po 26tys.zł.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

27 Lis 2012, 18:15

Mówisz... Skoro tak, to trzeba się wybrać pooglądać samochód. A nóż uda się jeszcze trochę cenę wynegocjować. Samochód jest atrakcyjny, pali niewiele. No ale zobaczymy jak będzie się prezentować na żywo.
Javier
Nowicjusz

27 Lis 2012, 20:57

Weż na serwis czy na stacje,niech go sprawdzą dokładnie i jak będzie ok to bierz tylko pamiętaj że to Ty wybierasz warsztat gdzie sprawdzasz auto.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

28 Lis 2012, 12:26

No jasne, wiadomo, że niektórzy sprzedawcy mają swoje warsztaty, z którymi są dogadani. Na szczęście mam swojego znajomego, który zaoferował już pomoc w zrobieniu przeglądu.
Javier
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Stylowy kabriolet
    Nazwa kabriolet pochodzi z języka francuskiego i podobnie jak w przypadku coupé, pierwotnie odnosiła się do wozów ciągniętych przez konie. Kabrioletem nazywano jednoosiowy lekki powóz z opuszczanym dachem. ...