REKLAMA
Chciałbym podzielić się problemem, który mam z moją Toyotą Corolla Cross Hybrid AWD-i, i zapytać, czy ktoś z Was spotkał się z czymś podobnym.
Kupiłem auto ponad rok temu, i ogólnie jestem zadowolony z napędu hybrydowego oraz komfortu jazdy, ale od samego początku pojawiają się dziwne komunikaty na wyświetlaczu systemu multimedialnego. Najczęściej wyskakuje „Nie można uruchomić”, ale kiedy próbuję sprawdzić szczegóły, nie ma tam żadnych dodatkowych informacji. Inne komunikaty to „Nie można zsynchronizować profilu” i kilka innych tego typu powiadomień. Pojawiają się losowo, rozpraszają podczas jazdy i są naprawdę irytujące. Tutaj szczegółowo opisałem ten problem:
[Aby zobaczyć film musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Byłem z tym już kilka razy w serwisie ASO – zaktualizowali oprogramowanie, ale to nie pomogło. Co więcej, pisałem też bezpośrednio do Toyota Europe, wysyłając im zdjęcia tych komunikatów i naciskając na rozwiązanie problemu. Mam całą korespondencję mailową, ale mimo licznych prób, nie udało się tego naprawić. Wydaje się, że nikt nie wie, co z tym zrobić.
Czy ktoś z Was miał podobny problem z Toyotą, może Corolla Cross, lub innym modelem? A może macie jakieś sugestie, co jeszcze mogę zrobić? Jakiekolwiek porady byłyby bardzo pomocne, bo ten problem mocno wpływa na komfort korzystania z samochodu.
[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Dzięki!