Toyota Corolla G6

05 Sie 2009, 21:13

Co sądzicie o tym samochodzie...

Głównie chodzi mi o pojemność: 1600 i mocy 115 KM

Sądze , że to jest na prawdę coś silnik nie duży a moc jest bardzo duża...

Proszę o wasze opinie ... i porównania do innych samochodów chodzi do 15tysięcy... i o sporej mocy z małym silnikiem

Z góry dziekuję

[ Dodano: Czw Sie 06, 2009 14:56 ]
Nikt nie ma zdania na temat tego samochodu ? Bardzo mi zależy , bo jestem młody i to bedzie mój pierwszy samochod i nie wiem czy warto kupić...
Pan Pikus
Początkujący

Miejscowość: Nibylandia

07 Sie 2009, 14:05

Samochód jest bardzo dobry , trzyma się drogi... bardzo ładnie idzie tzw. przyspiesza...

Jeżeli Ci chodzi o porównanie jakiś mały samochód do 15 tysięcy ... hmm to jeszcze Audi a3 ... dla mnie bardziej z wygladu jednak toyotka sie podoba
WymyślcieMiNick
Nowicjusz

09 Sie 2009, 18:32

Aha , a co ty na to na ten typ [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ...?
Pan Pikus
Początkujący

09 Sie 2009, 20:03

Toyota corolla, ma bardzo przeciętny, silniczek i bardzo nudny wyglad, więc akurat ja Ci nie polecam. Bardziej coś w kierunku włochów lub francuzów. ;D

Nie twierdze, ze to autko jest brzydkie, awaryjne, kiepsko wykonane czy ma mało KM ( choć nie jest ich za dużo, szczególnie w wersji hatchback ) bo nie jest, tylko jego wygląd niczym nie przyviąga wzroku i jest poprostu nudny . . .
I love my little gray coupé
for a long time I collecting the cash for it
and MANAGED TO . !
Austin_Boy
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: PTB / NYC

12 Sie 2009, 18:58

Mało koni ma ? W silniki 1.6 ma 110 KM to jest sporo... jest dość mały a szeroki , więc trzyma się dobrze drogi...

Oczywiście mówię o tym modelu [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Z wyglądu w środku jak i na zewnątrz prezentuje się bardzo dobrze...
WymyślcieMiNick
Nowicjusz

12 Sie 2009, 19:03

Zobaczyłem coś ciekawego , ale zobacz sam na cenne ... normalnie szok... [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Pan Pikus
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Jak sprawdzić / obliczyć szerokość felgi? - instrukcja
    Większość felg myślę, że jakieś 90% będzie miało specjalne oznaczenia co do rozmiaru i wystarczy tylko je odczytać. Jednak zdarzają się też takie które ich nie posiadają i wtedy pozostanie nam obliczyć szerokość felgi ...

12 Sie 2009, 20:51

Już w innym temacie pisałem, że G6 za 12 tyś to trup. W ogłoszeniu wyżej masz zadbaną sztukę. Cena kosmos jak za tego brzydala ale jak komuś zależy to kupi...
Kubuch
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Matplaneta
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Fiesta MK7 FL / Mini One
Silnik: 1,0 100 KM/1,6 90 KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2013

12 Sie 2009, 21:22

WymyślcieMiNick napisał(a):Mało koni ma ? W silniki 1.6 ma 110 KM to jest sporo... jest dość mały a szeroki , więc trzyma się dobrze drogi...

Oczywiście mówię o tym modelu [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Z wyglądu w środku jak i na zewnątrz prezentuje się bardzo dobrze...

Nie chodzi o to czy się ładnie prezentuje tylko o to, że jest już tak nudny, że japończycy musieli go projektować podczas przerwy na papierosa i to z zamkniętymi oczami siedząc na kiblu . ;P

Mało koni ma ? Wiesz, różnie można na to spojrzeć; jak na niewielkiego hatchbaka to nawet, ale jeśli jadę 80 km/h a po 15 sekundach mam 82 km/h, no to autko nie zysga mojej sympatii . . .
I love my little gray coupé
for a long time I collecting the cash for it
and MANAGED TO . !
Austin_Boy
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: PTB / NYC

14 Sie 2009, 12:47

Ja zauważyłem... , że w miarę przyśpiesza sam zobacz
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=1SDXXAjeVRs[/youtube]
Ostatnio edytowany przez Pan Pikus, 14 Sie 2009, 22:48, edytowano w sumie 1 raz
Pan Pikus
Początkujący

14 Sie 2009, 12:53

Ładnie ... ale zobacz spokojnie w 8,5 sec do setki jedzie... Toyotka
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=7iTQ7HXQ6qI[/youtube]
Ostatnio edytowany przez WymyślcieMiNick, 14 Sie 2009, 22:49, edytowano w sumie 1 raz
WymyślcieMiNick
Nowicjusz

15 Sie 2009, 21:53

Łał 8,5 sec bardzo ładnie... to jak jesteście za tym abym rozejrzał się za tym autkiem ??
Pan Pikus
Początkujący

18 Sie 2009, 17:33

No ładnie , ładnie , więc jak masz kase to możesz zakupić Sobie takie autko...
WymyślcieMiNick
Nowicjusz

28 Wrz 2009, 16:22

Ale chciałbym kupić w skórze te autko , a na razie nie znalazłem takiego... chodz już jeżdziłem takim w skórze , znajomy ma , ale nie chce sprzedać...
Pan Pikus
Początkujący

11 Cze 2010, 17:44

Witam serdecznie poszukuje takiej publikacji Toyota Corolla (Silniki benzynowe) VII.1997 - II.2002 moze ktoś ma na zbyciu
manfred1
Nowicjusz

Miejscowość: Podhale

06 Sty 2011, 23:48

Pytanko znalazlem Toyotkę z silnikiem 1,4 2000r. ale przebieg 180 tyś km. i tu do was pytanko czy ładować sie w taki sam. czy może odpuścić sobie ??? dzięki za pomoc
ZEL_MEN
Nowicjusz

Miejscowość: Wrocław/dublin